جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا با حريره گوشت گوساله و قارچ
-(6 Body) 
پيتزا با حريره گوشت گوساله و قارچ
Visitor 441
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

روغن زيتون/ 1/3 پيمانه
حريره گوشت/ 1 کيلوگرم
خميرمطابق اندازه
بادنجان/ 2 عدد
قارچ/ 400 گرم
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن مايع/ 1 پيمانه
کره/ 50 گرم
جعفري خرد شده/ 2 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي/ 800 گرم
آويشن /1 قاشق چايخوري
پنير موزارلا، پارمسان (از هر کدام) /200 گرم

طرز تهيه:

خمير را تهيه مي کنيم. حريره گوشت را به اين ترتيب آماده مي کنيم: گوشت گوساله را با مقداري آب و نمک خوب مي پزيم تا کاملا نرم شود. سپس آن را توسط چرخ گوشت خوب نرم مي کنيم تا بصورت حريره در بيايد.حريره بدست آمده را در فويل بصورت لوله مي پيچيم و در فريزر به مدت 2 ساعت قرار مي دهيم و سپس فويل را باز کرده و حريره را به صورت ورقه برش مي دهيم. روغن زيتون را حرارت مي دهيم و حريره را در آن سرخ مي کنيم. بادمجان ها را پس از شستن به صورت ورقه اي برش داده، کمي روي آن نمک پاشيده، يکساعت بماند. مجددا آن را شسته و کاملا خشک مي کنيم. روغن مايع را روي حرارت قرار داده. سپس بادمجانهاي حلقه شده را در روغن مايع سرخ مي کنيم. قارچ ها را پس از پاک کردن و شستن خشک مي کنيم. به صورت ورقه ورقه برش داده و در کره تفت مي دهيم، پوست گوجه فرنگي را گرفته، از وسط نصف مي کنيم. دانه هاي آن را بيرون آورده، به شکل مکعب ريز خرد مي کنيم و با کمي نمک و فلفل در مقداري کره به مدت 5 دقيقه تفت مي دهيم. کف ظرف گود لبه داري که قطر آن 25 سانتي متر باشد با روغن زيتون چرب نموده مقداري از پنير را داخل ظرف پهن مي کنيم؛ سپس با چنگال سوراخهايي را بر روي خمير ايجاد مي کنيم. روي آن را کمي روغن زيتون با برس مي ماليم. سپس بقيه خمير را پهن نموده، به شکل مثلث برش داده و کنار خمير که در قالب است، مي چسبانيم. گوجه فرنگي، بادمجان، قارچ و حريره گوشت را روي خمير مي چينيم و روي آن را آويشن و جعفري خرد شده مي پاشيم. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم مي کنيم. ابتدا ظرف را 25 دقيقه در طبقه وسط فر قرار داده، سپس پنير موزارلا و پارمسان را بصورت حبه هاي ريز در آورده ظرف پيتزا را از فر بيرون مي آوريم پنير را روي آن مي ريزيم و مجددا به مدت 10 دقيقه در فر قرار مي دهيم.
منبع:205 دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image