مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ کرده/ 150 گرم
هويج فرنگي رنده شده/ 3 عدد
آرد نخودچي /100 گرم
تخم مرغ /1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه/ به ميزان لازم
مواد سس:
پياز متوسط نگيني خرد شده/ 1 عدد
گوجه فرنگي درشت رنده شده/3 عدد
نعنا خشک/ 1 قاشق غذاخوري
سرکه/ 4 قاشق غذاخوري
شکر/ 1 قاشق مربا خوري
آب/ 1 ليوان
نمک و زردچوبه/ به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
گوشت چرخ کرده و هويج رنده شده و آرد نخودچي و تخم مرغ و نمک و زردچوبه را خوب با هم مخلوط مي کنيم تا حدي که بتوانيم کوفته هايي به اندازه گردو درست کنيم تابه را گرم کرده روغن مايع مي ريزيم کوفته ها را سرخ مي کنيم در تابه اي جدا پياز را با روغن سرخ مي کنيم تا حدي که طلايي شود نعنا و زردچوبه و سرکه و نمک و شکر و گوجه فرنگي رنده شده را اضافه مي کنيم با يک ليوان آب کوفته ها را در سس ريخته مي گذاريم 20 دقيقه پخته شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س