مواد لازم:
برنج/ 3 پيمانه
رشته پلويي/ به اندازه نصف پيمانه برنج
کشمش پلويي/ 1 پيمانه
خرما/ 200 گرم
پياز داغ/ 1 پيمانه
نمک و روغن و ادويه به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
در دقايق آخر آبکش کردن برنج رشته پلويي را اضافه مي کنيم و بعد از يک جوش خوردن برنج را به همراه رشته آبکش مي کنيم و دم مي کنيم. کشمش را بعد از شستن و خشک کردن با کمي روغن تفت مي دهيم. خرما را پوست مي گيريم و هسته آنرا جدا مي کنيم و آنرا هم با روغن تفت مي دهيم. پياز داغ را هم آماده مي کنيم. در صورت تمايل کشمش و پيازداغ و خرما را با ادويه داخل برنج دم مي کنيم و يا وقتي برنج را دم کرديم و در ظرف مورد نظر کشيديم از مواد مذکور روي برنج را تزيين مي کنيم. رشته پلو را مي توان با ماهيچه گوسفند و يا با کوکو سبزي تهيه کرد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ