مواد لازم
برنج/ 500 گرم
لپه پخته/ 150 گرم
زرشک/ 150 گرم
کشمش/ 250 گرم_ رشته پلويي/ 200 گرم
پيازداغ/ 2 قاشق غذاخوري
زيره پلويي /1 قاشق غذاخوري
روغن مايع/ 3 قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت/ 300 گرم
نمک/ به ميزان لازم
زعفران دم کرده/ 2 قاشق چايخوري
شکر/ 1 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
آب را جوش مي آوريم و در يک قابلمه که گنجايش داشته و برنج را در آب ريخته و طبق معمول مي جوشانيم اواخر پخت رشته پلويي و بعد از چند دقيقه لپه پخته را اضافه کرده و يک ليوان آب سرد براي قد کشيدن برنج در آن ريخته و برنج را آبکش مي کنيم همراه با پياز داغ و زيره پلويي و چند قاشق زعفران آب کرده روي آن ريخته تا دم بکشد در اين فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمي شکر و کشمش را نيز سرخ کرده مرغ را نيز با کمي زعفران و روغن تفت داده و آماده مي کنيم بعد از دم کشيدن برنج را کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زيره مخلوط کرده و تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ