مواد لازم:
برنج /3 پيمانه
گوشت چرخ شده/ 300 گرم
لوبيا پاک شده/ 1/5 پيمانه
هويج/ 3 عدد
ليمو عماني/ 3 عدد
روغن/ به ميزان لازم
زعفران دم کرده/ يک قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي/ 1/5 قاشق غذاخوري
نمک و زردچوبه/ به مقدار لازم
پيازداغ/ 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
لوبيا را کمي نمک زده و بپزيد و هويج را هم بعد از پخته شدن لوبيا به آن اضافه کنيد هويج مدت پخت زيادي نمي خواهد. به گوشت يک ليوان آب و نمک و زردچوبه اضافه کنيد و بگذاريد بپزد.ليمو عماني ها را با پوست به تکه هاي ريز خرد کنيد و با رب و کمي روغن به گوشت اضافه کنيد. بعد از نرم شدن ليمو عماني صبر کنيد تا کاملا آب گوشت جوش برود و آبي برايش باقي نماند. برنج را بصورت کته و زعفراني درست کنيد. گوشت را با لوبيا و هويج و پياز داغ مخلوط کنيد و روي برنج يا لابه لاي برنج بريزيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س