مواد لازم:
برنج/ نيم کيلو
سينه مرغ/ 2 عدد
عدس/ 300 گرم
پياز/ 1 عدد
خلال بادام/ 100 گرم
روغن مايع/ 400 گرم
فلفل دلمه/ 1 عدد
نمک و فلفل و زعفران/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
ابتدا برنج را با نمک خيس کرده سپس آب را جوش کرده. عدس را مي پزيم وقتي آب جوش آمد برنج را در آب و عدس را همين طور در آب مي ريزيم تا پخته شود. و مي گذاريم تا دم بکشد. يک عدد پياز را براي سس مرغ خلالي خرد مي کنيم و سينه مرغ را ريز ريز مي کنيم و با پياز تفت مي دهيم. فلفل دلمه را خرد مي کنيم و همراه سينه مرغ داخل پياز مي ريزيم و بعد داخل برنج ريخته و مي گذاريم دم بکشد. خلال بادام براي تزيين.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س