مواد لازم
برنج/ 300 گرم
پياز نگيني خرد شده/ يک عدد
فلفل از نوع دلمه اي 2 يا 3 رنگ/ 2 عدد
زردچوبه/ 1/4 قاشق چايخوري
ادويه کاري/ يک قاشق چايخوري
کره/ 50 گرم
روغن مايع/ 3 قاشق سوپخوري
نمک/ يک قاشق چايخوري
محلول زعفران/ به ميزان لازم
آب/ 1/5 پيمانه
چگونگي تهيه:
ابتدا پياز را با فلفل دلمه اي (همزمان) با کره و روغن مايع يا (روغن زيتون) تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس زردچوبه و ادويه کاري و برنج را افزوده کمي تفت دهيد، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه بگذاريد تا بپزد (30 دقيقه)
توضيح: در صورت دلخواه مي توان استاک مرغ را جايگزين آب نمود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س