مواد لازم:
تخم مرغ: 5 عدد
آرد : 3 قاشق غذاخوري
نمک : 1 پنسه ( بين دو انگشت جا بشود)
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم
مارمالاد يامربا با طعم دلخواه: 5 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و آرد و نمک را به آن بيفزاييد.
سپس همه مواد را با همزن دستي کاملا" بزنيد تا ديگر آرد گلوله نداشته باشد.
ماهيتابه اي را چند لحظه بدون روغن روي حرارت بگذاريد سپس کمي روغن در ماهيتابه بريزيد ؛ کمي که داغ شد از مايه آماده شده داخل ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد خودش را بگيرد.
سپس خاگينه را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز بپزد.
درآخر، خاگينه را در بشقابي برگردانيد.بعد روي نيمي از دايره را با مارمالاد يامرباي دلخواهتان استفاده کنيد ونيمه ديگر را روي آن برگردانيد . به شکل هلال برش بزنيد و سرسفره سرو کنيد.
منبع: هنر آشپزي شماره 32
/س