جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ قهوه با سس شکلات
-(6 Body) 
پودينگ قهوه با سس شکلات
Visitor 254
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

قالب 125 ميلي ليتري پودينگ: 8 عدد
کره آب شده: 30 گرم
فندق پودر شده: 60 گرم
کره: 125 گرم
شکر: 125 گرم
تخم مرغ زده: 3 عدد
آرد: 250 گرم
بکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
کشمش : 60 گرم
آب پرتقال : 80 ميلي ليتر يا 1/3 پيمانه
دوغ بدون گاز: 80 ميلي ليتر يا 1/3 پيمانه
مواد لازم براي سس شکلات:
خامه: 250 ميلي ليتر
کره :30 گرم
شکلات سياه :200 گرم

طرز تهيه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
8 عدد قالب مخصوص پودينگ را که گنجايش 125 ميلي ليتر مايع داشته باشد را با کرهء آب شده چرب کنيد.
سپس پودر فندق را به نسبت مساوي داخل آنها بريزيد؛ طوري که کف و ديواره قالب کاملاً با پودر قندق پوشيده شود.
به قالب ضربه بزنيد تا اضافه هاي مواد از آن بريزد.
کره (125 گرم) و شکر را با همزن برقي بزنيد تا به شکل کرم درآيد.
تخم مرغ ها ي زده را به تدريج به کرم آماده شده اضافه کنيد و بعد ازهربار اضافه کردن ، 30 ثانيه مخلوط را هم بزنيد.
آرد و بکينگ پودر را مخلوط کنيد و همراه کشمش ،آب پرتقال و دوغ به مواد بالا اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
مواد آماده را داخل قالب ها بريزيد.
تکه هاي فويل را چرب کنيد و روي هريک از قالب هاي تکه تکه قرار دهيد.
سعي کنيد فويل را دور دهانه قالب بپيچيد و آن را محکم کنيد.
قالب هاي پرشده را داخل سيني فر بچينيد.
کف سيني را آب بريزيد به حدي که 3/4 ديواره قالب را بگيرد.
سيني را داخل فر بگذاريد تا پودينگ 30دقيقه درفر بپزد. سپس قالب ها را از فر خارج کنيد و از داخل سيني بيرون بياوريد و پودينگ هاي آماده را روي پنجره سيمي برگردانيد. داخل يک ظرف تخت سس شکلات بريزيد و پودينگ را روي آن قرار دهيد.

طرز تهيه سس شکلات:

خامه ، کره و شکلات را درظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره و شکلات ذوب شوند.
وقتي مايه کاملاً صاف و يکدست شد، سس براي مصرف آماده است.

منبع: هنر آشپزي شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image