مواد لازم:
ريواس: 1 کيلو
شکر: 1 کيلو
طرز تهيه:
ابتدا ريواس ها را کاملا با آب بشوييد وبا چاقو پوست آن را بکنيد ومغز داخلي آن که کاملا از پوسته خارجي جدا کرده ايد ومغز سفيد آن را به تکه هاي کوچک 8 سانتي متري برش بزنيد.
سپس ريواس هاي خرد شده را در ظرف مورد نظر بريزيد وشکر را به آن اضافه کنيد.
شکر وريواس را مخلوط کنيد تا کاملا ريواس ها به شکر آغشته شوند.
اين مخلوط را 24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بيرون از يخچال (محيط خيلي گرم نباشد) نگه داريد و هر6 ساعت يک بار آن راهم بزنيد تا شکر کاملابه شيره وشهد تبديل شود.
بعداز 24 ساعت شربت ريواس را از صافي رد کنيد.
اگر بعداز يک شبانه روز هنوز دانه هاي شکر در داخل ظرف مانده است مي توانيد آن را کمي حرارت دهيد تا به شربت تبديل شود.
شربت آماده مصرف است. اين شربت درهنگام استفاده بايد با آب رقيق شود ودريخچال نگهداري شود ،گواراي وجود!
منبع:هنر آشپزي شماره 32/خ