جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغابي با سس قارچ و خامه
-(3 Body) 
مرغابي با سس قارچ و خامه
Visitor 240
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

گوشت مرغابي: 4 تکه
کره :50 گرم
برگ بو: 1 برگ
سير: 1 تا 2 حبه
رزماري :يک شاخه کوچک
نمک وفلفل به دلخواه
قارچ: 250 گرم
آرد ذرت :1 تا2 قاشق غذاخوري
آب سرد :2 ليوان
خامه :50 گرم
آب نارنج به دلخواه
جعفري خرد شده :2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

تکه هاي مرغابي تميز شده، شسته و خشک شده را درون ماهيتابه اي که کره را در آن گرم کرده ايد با برگ بو، سير و رزماري تفت دهيد. سپس کمي نمک و فلفل اضافه کنيد و با مقداري آب درحدي که سطح مرغابي را بپوشاند، بپزيد.
بعداز پخت گوشت مرغابي ،برگ بو و رزماري را از ظرف بيرون بياوريد.

بعداز پختن مرغابي ها در ماهيتابه ديگري، قارچ ها را کمي تفت دهيد وبه مرغابي ها بيفزاييد.
آرد ذرت را با آب سرد مخلوط کنيد و پس از اينکه کاملاً حل شد به مرغابي اضافه کنيد.
بعد اجازه دهيد مواد بجوشد تا سس آن غليظ شود. سپس تابه را از روي حرارت برداريد وتکه هاي مرغابي را در ظرف مخصوص سرو بچينيد.
خامه وآب نارنج را به سس بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد ،سپس روي مرغابي ها بريزيد.
روي ظرف را جعفري ريز شده بپاشيد و نوش جان کنيد.
نکته:
1)دقت داشته باشيد در صورت استفاده از سير تازه، بوي آن کمتر از سير خشک است.
2)سرو غذاهاي تهيه شده با مرغابي همراه آب نارنج لذيذتر است .

منبع:هنر آشپزي شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image