جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فريکه
-(2 Body) 
فريکه
Visitor 306
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت (ترجيحا ماهيچه) 500گرم
پياز متوسط: 1 عدد
آب به ميزان لازم
نمک وفلفل به دلخواه
فلفل بهار: 1/2 قاشق چايخوري
فريکه: 300 گرم
بادام :1/2 پيمانه
دانه صنوبر: 1/2 پيمانه
روغن حيواني به ميزان لازم
دارچين به دلخواه

طرز تهيه:

گوشت را بشوييد وبا پياز، مقداري آب ، نمک ،فلفل ،فلفل بهار و کمي دارچين آب پز کنيد.
فريکه را نيز بشوييد ويک ساعت خيس کنيد.
بادام ها را 2 دقيقه درآب جوش بريزيد. سپس پوست آن را بکنيد دولپه کنيد.
بعد بادام وصنوبر را در روغن سرخ کنيد. بادام وصنوبر سرخ شده را از روغن خارج کنيد و درهمان روغن تکه هاي گوشت را تفت دهيد.سپس گوشت را از روغن خارج کرده و به بادام وصنوبر اضافه کنيد.
فريکه را آبکش کنيد وسپس 10 دقيقه در روغن تفت دهيد.آب ماهيچه را به فريکه اضافه کنيد به اندازه اي که دوبند انگشت آب گوشت روي فريکه باشد. اگر آب ماهيچه کمتراز مقدار لازم بود مي توانيد از آب معمولي استفاده کنيد. سپس نمک، فلفل ،فلفل بهار، مقدرا کمي دارچين وکمي روغن اضافه کنيد وروي حرارت بگذاريد. ابتدا با حرارت زياد وپس از جوش آمدن با حرارت ملايم فريکه را بپزيد.
روش پخت فريکه مانند پخت کته است و چنانچه فريکه کاملاً نپخته بود مي توانيد باز هم کمي آب به آن اضافه کنيد.
وقتي فريکه کاملاً پخت و دم کشيد. در ديس بکشيد و روي آن را با تکه هاي گوشت ، صنوبر وبادام تزيين کنيد. اين غذا مخصوص سوريه است.
معمولا اين غذا با سالاد يا ماست سرو مي شود
نکته:
1)صنوبر وبادام را هميشه در روغن حيواني يا کره سرخ کنيد. از پرک بادام نيز به جاي آن مي توانيد استفاده کنيد.
1-منظور از فلفل بهار نوعي ادويه است که در انگليسي به آن ALL Spiceگفته مي شود که به معني همه ادويه ها است که مزه 4 ادويه را مي دهد. اين ادويه بيشتر در تبريز استفاده مي شود ولي در عطاري ها هم مي توان آن را پيدا کرد.
3)فريکه ،گندم نيمه رسيده وکوبيده است که آن را کمي بو ميدهند .رنگ آن تقريبا سبز است. مي توانيد فريکه را از بعضي فروشگاه هاي مناطق عرب نشين تهران و شهرستان ها تهيه کنيد. اين ماده در اکثر کشورهاي عربي به وفور يافت مي شود.

منبع:هنر آشپزي شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image