جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راويولي با سس قارچ و خامه
-(1 Body) 
راويولي با سس قارچ و خامه
Visitor 261
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

کره: 50 گرم
روغن: 1 قاشق غذاخوري
قارچ ورقه شده: 300 تا 400 گرم
آب ليمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوري
خامه: 200 گرم
سيرخردشده: 3 تا4 حبه
آب مرغ يا قرص عصاره مرغ در آب حل شده: 1 ليوان
نمک وفلفل: به دلخواه
جعفري خرد شده: 2 تا3 قاشق غذاخوري (درصورت تمايل)
راويولي آماده: 500 گرم

طرز تهيه:

ابتدا کره و روغن را در ماهيتابه بريزيد. بعد از گرم شدن، قارچ ها را همراه آب ليموترش به تابه اضافه کنيد و با حرارت زياد مرتب هم بزنيد تاسرخ شود.
بعد از اينکه آب قارچ کشيده شد، سيرهاي خرد شده را اضافه کنيد وتفت دهيد تا همراه قارچ سرخ شود، ولي رنگ نگيرد.
سپس آب مرغ و خامه را بيفزاييد و حرارت را ملايم کنيد تا سس غليظ شود.
به خاطر داشته باشيد که خامه وقتي خنک شود غلظت آن بيشتر مي شود پس سس را رقيق تر برداريد تا هنگام سرو سفت نشود.
نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد و آن را با راويولي پخته و آبکش شده در روي حرارت مخلوط کنيد.
اگر دوست داشتيد مي توانيد کمي جعفري خرد شده روي آن بپاشيد وسريع سرو کنيد.

منبع:مجله هنر آشپزي شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image