مواد لازم:
کنسرو ماهي: 1 عدد
سس مايونز: 4 قاشق غذاخوري
ماست: 4 قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي: 1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش: 1 قاشق غذاخوري
فلفل سياه: 1/4 قاشق غذاخوري
سيب زميني متوسط: 4 تا 5 عدد
طرز تهيه:
روغن کنسرو ماهي تن را بگيريد و محتويات آن را درون ظرفي بريزيد و آن را با استفاده از چنگال له کنيد . سپس بقيه مواد را ريخته و همه را با هم کاملا" مخلوط کنيد تا چاشته اي کاملا" يکنواخت به دست آيد. آنگاه با آغشتن چيپس يا نان به چاشته ميل بفرماييد.
* اصطلاح چاشته به عنوان معادل Dip استفاده شده است. Dip در لغت به معناي فرو کردن مي باشد و در فرهنگ آشپزي به آن دسته از خوراک ها گفته مي شود که با فرو کردن يا آغشتن نان، چيپس و ... به آنها مصرف مي شوند.
منبع:هنر آشپزي شماره 32/خ