مواد لازم:
روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
پياز: 2 عدد
هويج فرنگي حلقه شده: 2 عدد
کدو سبز حلقه شده: 2 عدد
کلم بروکلي گل شده: 115 گرم
قارچ سياه خشک درشت خرد شده: 115 گرم
شکر قهوه اي: 1 قاشق غذاخوري (يا شکر معمولي)
سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
سرکه برنج: 1 قاشق غذاخوري (يا سرکه سيب)
بادام هندي :50 گرم
طرز تهيه:
روغن را در تابه گرم کنيد و پياز خرد شده را 2 تا 3 دقيقه درآن سرخ کنيد تا نرم شود.
سپس هويج ،کدو و کلم بروکلي را به آن بيفزاييد و 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.
قارچ سياه را درآب جوش يک ساعت خيس کنيد تا نرم شود ، سپس آبکش و خرد کنيد.اگر قارچ سياه دردسترس نبود به همين ميزان از قارچ معمولي استفاده کنيد . بعد قارچ را اضافه کنيد وتفت دهيد.
دراين مرحله شکر، سس سويا، وسرکه برنج يا سيب را به مواد اضافه کنيد و 1 تا2 دقيقه آنها را هم بزنيد.
بادام هندي را جداگانه در تابه اي بدون روغن تفت دهيد و سپس روي غذا بريزيد و سرو کنيد.
اين غذا معمولا با کته سرو مي شود و براي کساني که رژيم دارند مفيد است .
منبع: مجله هنر آشپزي شماره 32/خ