مواد لازم:
ماکاروني (اسپاگتي): 400 گرم
نخودفرنگي: 200 گرم
شير: 200 ميلي ليتر
تخم مرغ: 6عدد
جوزهندي: 1/2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل: به دلخواه
گوجه فرنگي مينياتوري: 250 گرم
ژامبون گوشت دودي: 150 گرم
آرد سوخاري: 1 قاشق غذاخوري
پنير گوداي رنده شده: 60 گرم
پياز متوسط: 1 عدد
آويشن: 1 قاشق غذاخوري
روغن: 1 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: 5 قاشق غذاخوري
آب: 200 ميلي ليتر
قرص عصاره مرغ: 1 عدد
روغن براي چرب کردن قالب: مقداري
طرز تهيه:
ماکاروني را 8 تا10 دقيقه درآب جوش بجوشانيد.
نخود سبزهاي پاک کرده وشسته را 3 دقيقه در آب بجوشانيد تا نرم شود و درآخر به ماکاروني اضافه کنيد. البته مي توانيد از کنسرو نخودفرنگي هم استفاده کنيد که دراين صورت احتياج به جوشاندن ندارد.
ماکاروني را آبکش کنيد.
شيرو تخم مرغ ها راکاملا" با هم مخلوط کنيد و نمک،فلفل و جوزهندي را به آن بفزاييد.
گوجه فرنگي ها را بشوييد و به تکه هاي متوسط خرد کنيد.
ژامبون ها را هم خرد کنيد.
قالب گردي را چرب کنيد و آرد سوخاري روي آن بپاشيد.
ماکاروني، ژامبون، گوجه فرنگي و نخودفرنگي را لايه لايه در قالب بچينيد.
مخلوط شير و تخم مرغ زده را روي مواد بريزيد.
پنير گوداي رنده شده را روي آن بدهيد.
قالب 25 تا30 سانتي را 35 تا 40 دقيقه در فري با حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
دراين فاصله پياز را خرد کنيد و همراه آويشن کمي تفت دهيد و رب گوجه فرنگي و 200 ميلي ليتر آب را به آن بيفزاييد.
قرص عصاره مرغ را پوره کنيد و به مواد بالا اضافه کنيد و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد و بگذاريد 10 دقيقه با حرارت ملايم بپزد.
پس از پخت ماکاروني، هنگام سرو سس آماده شده را روي کيک بريزيد.
منبع: مجله هنر آشپزي شماره 32/خ