جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ياکي سوبا(Yaki Soba)
-(6 Body) 
ياکي سوبا(Yaki Soba)
Visitor 327
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

رشته چيني: 2 تکه
کلم سفيد: نصف يک عدد کوچک
فلفل دلمه اي: 1 عدد (درصورت تمايل رنگي)
پياز: 4 عدد
سوسيس کوچک: 4 عدد
روغن مايع: 1 قاشق غذاخوري
روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوري
فلفل و نمک: به دلخواه
سس سويا: 2 قاشق سوپخوري
نوري براي تزيين به دلخواه
ترشي زنجفيل براي تزيين به دلخواه

طرز تهيه:

ابتدا رشته چيني را مانند ماکاروني 3 دقيقه بجوشانيد وآبکش کنيد.

کلم را به رشته هاي باريک و2 سانتي خرد کنيد و کنار بگذاريد به همين ترتيب فلفل دلمه اي را نيز خرد کنيد.
پياز را خلالي خرد کنيد و سوسيس را نيز به قطعات کوچک ببريد.
سپس ابتدا ماهيتابه را کمي داغ کنيد و روغن مايع وکنجد را با هم در ماهيتابه بريزيد. کلم خرد شده را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد و بلافاصله فلفل دلمه اي را بريزيد و قدري تفت دهيد. بعد سوسيس را بيفزاييد و همراه مواد قبلي خوب مخلوط کنيد و تفت دهيد. پس از آن کمي نمک و فلفل اضافه کنيد و رشته را بريزيد و بعد از کمي تفت خوردن، سس سويا را بريزيد.
بعد از کشيدن غذا در ظرف مورد نظر ،براي تزيين روي آن نوري خرد شده و ترشي زنجفيل بگذاريد.
دقت داشته باشيد که براي حفظ شکل ظاهري نوري، حتما موقع سرو به سطح غذا اضافه شود، زيرا دماي غذا باعث تغيير شکل آن مي شود.
همچنين در اين غذا مي توان بنابر ذائقه مقدار سبزيجات را کمتر يا بيشتر کرد.
قابل ذکر است که طبخ سبزيجات در غذاهاي ژاپني فقط درحدي انجام مي شود که از خامي درآيد ولي پخته نشود، يعني فقط درحد تفت دادن.
مي توانيد ترشي زنجفيل را از فروشگاه هاي معتبر يا بازارهاي تهران تهيه کنيد.
نوري رادر مجله شماره 26 صفحه 14 توضيح داده ايم.

منبع: مجله هنر آشپزي شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image