جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته داخل کرپ با سس قارچ
-(0 Body) 
کوفته داخل کرپ با سس قارچ
Visitor 553
Category: دنياي فن آوري
مدت زمان براي آماده کردن مواد:30 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه

موادلازم:

پياز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده :500گرم
نان باگت خشک: 2 تا3 برش
آب يا شير: 1/4 ليوان
زيره سبز: 1/2 قاشق غذاخوري
آويشن :1/2 قاشق غذاخوري
فلفل سياه: 1/2 قاشق غذاخوري
نمک به دلخواه
روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري

مواد براي کرپ:

تخم مرغ :2 عدد
آرد گندم :2 ليوان
شير: يک ونيم ليوان
نمک به ميزان لازم
روغن مايع: 3 تا4 قاشق غذاخوري

مواد براي تزيين کرپ:

گوجه فرنگي به ميزان دلخواه
پيازچه به ميزان دلخواه

مواد سس قارچ :

روغن مايع :2 قاشق غذاخوري
پياز متوسط: 2 عدد
سير: 2 حبه
قارچ: 300 گرم
آب جوش: 2 تا3 ليوان
نمک :به ميزان دلخواه
فلفل قرمز :به ميزان دلخواه
آب ليمو: چند قطره

طرز تهيه:

براي درست کردن کوفته ها پياز را داخل گوشت چرخ کرده رنده کنيد.
داخل نان باگت رابا دست ريز خرد کنيد وبا کمي شير يا آب خيس کنيد.
زيره ،آويشن ،فلفل ونمک را به گوشت اضافه کنيد وهمه مواد را خوب مخلوط کنيد.
سپس با اين مقدار مواد تقريباً دوازده عدد کوفته گرد درست کنيد.
در يک ماهيتابه چند قاشق روغن گرم کنيد وهر دو طرف کوفته ها را سرخ کنيد.
براي آماده کردن کرپ، ابتدا تخم مرغ را داخل آرد بشکنيد .سپس شير ونمک را اضافه کنيد ومواد را خوب هم بزنيد تا خميرکرپ مثل ماست صاف باشد. در يک ماهيتابه چند قطره روغن بريزيد و با ملاقه از خمير کرپ داخل آن بريزيد و آن را پهن کنيد.
سپس هردو طرف کرپ را سرخ کنيد.
وسط هر کرپ يک عدد کوفته بگذاريد و مثل بقچه آن را ببنديد. سپس دور آن را با پيازچه بپيچيد. بعد کرپ ها را دريک سيني فر بچينيد وداخل فر 200 درجه پنج دقيقه بپزيد.

طرز تهيه سس قارچ:

براي آماده کردن سس قارچ ،سير و پياز را ساطوري کنيد.
در ماهيتابه چند قاشق روغن بريزيد و گرم کنيد و پياز وسير را چند دقيقه در آن تفت دهيد تا کمي رنگ آن طلايي شود.
قارچ را زير آب خوب بشوييد و پنج دقيقه داخل آب جوش ، نمک و چند قطره آب ليموترش بپزيد.
سپس قارچ ها را داخل آبکش بريزيد.بعد هرکدام را 2 تا3 برش بزنيد وداخل پياز وسير بريزيد و چند دقيقه ديگر تفت دهيد.
درآخر فلفل قرمز را روي قارچ بپاشيد و با کرپ که با پيازچه و گوجه فرنگي تزيين شده سرو کنيد.

منبع: مجله هنر آشپزي شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image