جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد کاهوي تايلندي
-(2 نفر) 
سالاد کاهوي تايلندي
بازدید 437
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کاهوي سالادي :1 بوته
(استفاده از کاهوي چيني خيلي بهتر است)
روغن مايع :1 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده :1 عدد
فلفل قرمز خرد شده :1 عدد
گوشت چرخ کرده:350 گرم
سس سويا:3 تا 4 قاشق غذاخوري
شکر :1 قاشق چايخوري
پودر کاري :1 تا 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

برگ هاي کاهو را از هم جدا کنيد و در آب سرد خوب بشوييد. براي جدا کردن برگ هاي کاهو بدون آنکه پاره شوند ، آن را زير آب سرد بگيريد و در حالي که آب سرد روي آنها مي ريزيد برگ ها را از هم جدا کنيد.
سپس برگ ها را خشک کنيد و تمام برگ ها را وارونه درون بشقابي قرار دهيد و 2 ساعت در يخچال بگذاريد.
روغن را در تابه اي گرم کنيد و پياز و فلفل را 30 ثانيه در آن تفت دهيد . گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنيد و 10 دقيقه همراه سس سويا، شکر و پودر کاري آن را تفت دهيد تا قهوه اي شود. سپس مخلوط را درون برگ کاهو بريزيد و سرو کنيد .

نکته :

1 ـ در اين دستور ، لازم نيست برگ هاي کاهو پخته شودو اين غذا به صورت تازه سر ميز سرو مي شود.
2 ـ اين سالاد براي يک نهار سبک در فصل گرما بسيار مناسب است.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 34
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس