جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


کوفته کنگر يا کرفس
-(1 نفر) 
کوفته کنگر يا کرفس
بازدید 338
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

کنگر :1 کيلو
(به جاي کنگر از کرفس هم مي توان استفاده کرد)
آرد :125 گرم يا 1 پيمانه
نمک :1 قاشق سوپخوري
فلفل سياه:1 قاشق چايخوري
زيره:1 قاشق چايخوري
بکينگ پودر:1 قاشق چايخوري
تخم مرغ :3 عدد
آب يا شير :0/5 پيمانه
روغن آب کرده يا کره:3 قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده:2 تا3 قاشق سوپخوري
روغن سرخ کردني براي سرخ کردن کنگر:2 پيمانه
برنج:دو و نيم پيمانه
ماست چکيده:1پيمانه

طرز تهيه :

تيغ هاي کنگر را بگيريد و آن را بشوييد . سپس آن را به طول 3 سانتيمتر ببريد و کنار بگذاريد.
آرد را در ظرف گودي بريزيد و نمک ، فلفل ، زيره و بکينگ پودر را در آن بريزيد و مخلوط کنيد.
سپس در ظرفي جداگانه تخم مرغ ، آب يا شير، روغن و زعفران دم کرده را مخلوط کنيد و به مخلوط آرد اضافه کرده ، هم بزيند تا مايه اي به غلظت ماست به دست آيد (اگر مايه شل بود کمي آرد به آن اضافه کنيد).
سپس کنگرها را داخل خمير بريزيد و دانه دانه در روغن داغ سرخ کنيد  و با کته و ماست چکيده سرو کنيد.

طرز تهيه برنج کته :

برنج را بشوييد و حدود 5 پيمانه آب روي آن بريزيد . يک قاشق چايخوري نمک و 2 قاشق سوپخوري روغن به آن اضافه کنيد و بعد از 30 دقيقه تا يک ساعت خيس خوردن، برنج را روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد و مغز پخت شود. سپس حرارت را کم کنيد و در ظرف را بگذاريد تا برنج دم بکشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس