مواد لازم :
کره:200 گرم
پودر شکر:200 گرم
تخم مرغ :4 عدد
وانيل:يک هشتم قاشق چايخوري
شير :يک سوم پيمانه
آرد:300 گرم
بکينگ پودر :0/25 قاشق چايخوري
مارمالاد زردآلو:2 قاشق غذاخوري
بادام:100 گرم
پوست پرتقال رنده شده:0/5 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
ابتدا قالب مورد نظر را چرب و آردپاشي کنيد.
کره و پودر شکر را مخلوط کنيد و آنقدر بزنيد تا سبک شود و به شکل کرم لطيفي درآيد.
تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط کره و شکر اضافه کنيد و وانيل را به آن بيفزاييد.
بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را به خوبي هم بزنيد تا کاملا مخلوط شود.
بعد پوست پرتقال رنده شده و شير را کم کم به مواد اضافه کنيد و مرتب با همزن برقي بزنيد.
آرد را همراه بکينگ پودر به مواد اضافه کنيد و به آرامي با هم مخلوط کنيد.

مواد را در قالب مورد نظر بريزيد و 45 دقيقه در فر با حرارت 160 درجة سانتيگراد در طبقه وسط بپزيد.
بعد از اين مدت ، مارمالاد زردآلو را که روي حرارت غيرمستقيم آب کرده ايد را با قلمو روي کيک داغ بماليد و بعد بادام را روي آن بپاشيد و دوباره کيک را 10 تا15 دقيقه در فر قرار دهيد . بعد از خنک شدن از قالب در آوريد . کيک آمادة سرو است.
نکته : در مورد مارمالاد زردآلو بايد گفت ، فقط به مرباي مرکبات مارمالاد گفته مي شود که در ايران به اشتباه به مرباهاي پوره شده اطلاق مي گردد. ماه هم براي اينکه شما بهتر متوجه شويد از همان اصطلاح مارمالاد استفاده مي کنيم ./شمس
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره33
/س