مواد لازم:
قهوه: 2 قاشق سوپخوري
شکر: 200 گرم (1 ليوان)
زرده تخم مرغ: 8 عدد
خامه: 500 گرم
شير: 1/2 ليوان
بادام ورقه شده يا خلال بادام بو داده: 50 گرم
طرز تهيه:
قهوه را در شير حل کرده، مي گذاريم بجوشد. زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط مي کنيم و هم مي زنيم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشيده را کم کم داخل زرده مي ريزيم و هم مي زنيم.
ظرف خامه را روي يخ گذاشته، مي زنيم تا سفت شده، فرم بگيرد. وقتي قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد، کم کم آنها را داخل خامه ريخته و هم مي زنيم. با يک ورقه کاغذ روغني کف قالب را که گرد و گود باشد مي پوشانيم، مايه خامه و زرده را قالب مي ريزيم و در فريزر يا جايخي يخچال قرار مي دهيم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا اين بستني را آماده کنيم. بستني بايد کاملا سفت شود. بعد قالب را بيرون آورده، با کارد اطراف مايه را از قالب جدا مي کنيم. ظرف قشنگي را روي دهانه قالب مي گذاريم و بستني را در ظرف بر مي گردانيم. کاغذ را از روي بستني بر مي داريم.
در صورتي که کاغذ روغني در اختيار نداشته باشيم، مي توانيم يک لحظه قالب را در آب نيم گرم گذاشته، بعد در ظرف برگردانيم.
بادام بو داده در سطح و اطراف بستني مي پاشيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ