مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
تخم مرغ پخته: 2 عدد
پياز داغ عسلي:0/5 فنجان
جعفري ساطوري شده: 0/5 فنجان
پاپريکا: 0/25 قاشق مربا خوري
فلفل: 0/25 قاشق مرباخوري
دارچين: 0/25 قاشق مربا خوري
آب ليمو ترش: 1 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
گوشت را تفت مي دهيم پياز داغ عسلي را اضافه مي کنيم کمي آب ريخته مي گذاريم بپزد، پاپريکا، فلفل، نمک، دارچين، آبليمو و سس گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم، پس از پخته شدن بطوري که آب گوشت کاملا برچيده و تمام شد تخم مرغهاي پخته را روي گوشت رنده مي کنيم، از روي آتش برمي داريم و جعفري ساطوري را مخلوط نموده هم مي زنيم مايه براي پيراشکي حاضر خواهد بود، خمير پيراشکي را آماده مي کنيم، خمير را به چانه هاي خيلي کوچک در مي آوريم و آنرا با دست باز مي کنيم، مايه گوشت را وسط آن گذارده مي پيچيم در قابلمه گودي که عميق باشد، مقدار زيادي روغن مي ريزيم و آنها را در روغن سرخ مي کنيم، حرارت چراغ را کم مي کنيم تا پيراشکي کاملا مغز پخت شود از روغن بيرون آورده و سر ميزمي بريم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ