جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيراشکي گوشت
-(2 نفر) 
پيراشکي گوشت
بازدید 405
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 250 گرم
تخم مرغ پخته: 2 عدد
پياز داغ عسلي:0/5 فنجان
جعفري ساطوري شده: 0/5 فنجان
پاپريکا: 0/25 قاشق مربا خوري
فلفل: 0/25 قاشق مرباخوري
دارچين: 0/25 قاشق مربا خوري
آب ليمو ترش: 1 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

گوشت را تفت مي دهيم پياز داغ عسلي را اضافه مي کنيم کمي آب ريخته مي گذاريم بپزد، پاپريکا، فلفل، نمک، دارچين، آبليمو و سس گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم، پس از پخته شدن بطوري که آب گوشت کاملا برچيده و تمام شد تخم مرغهاي پخته را روي گوشت رنده مي کنيم، از روي آتش برمي داريم و جعفري ساطوري را مخلوط نموده هم مي زنيم مايه براي پيراشکي حاضر خواهد بود، خمير پيراشکي را آماده مي کنيم، خمير را به چانه هاي خيلي کوچک در مي آوريم و آنرا با دست باز مي کنيم، مايه گوشت را وسط آن گذارده مي پيچيم در قابلمه گودي که عميق باشد، مقدار زيادي روغن مي ريزيم و آنها را در روغن سرخ مي کنيم، حرارت چراغ را کم مي کنيم تا پيراشکي کاملا مغز پخت شود از روغن بيرون آورده و سر ميزمي بريم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس