جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلوچه قندي
-(1 نفر) 
کلوچه قندي
بازدید 415
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

روغن جامد: 600 گرم
آرد برنج: 100 گرم
آرد سفيد شيريني: 1 کيلو
تخم مرغ: 1 عدد
پودر قند نرم الک شده: 400 گرم
هل کوبيده: 1 قاشق مرباخروي پر
گلاب: 2 قاشق غذاخوري
خلال پسته و زعفران آب کرده: مقداري براي تزيين

طرز تهيه:

فر را از 20 دقيقه قبل روشن کنيد.

روغن را با نوک انگشت ورز دهيد تا نرم شود .
سپس آرد برنج ، آرد سفيد، تخم مرغ، پودرقند، هل و گلاب را اضافه کنيد و پس از مخلوط کردن مواد آن را سه بار از چرخ گوشت رد کنيد تا چسبندگي لازم را به دست آورد.
روي خمير به دست آمده را بپوشانيد و آن را درفضاي آشپزخانه قرار دهيد.
بعد از اين مدت، خمير را ورز دهيد و به اندازه يک گردو از آن جدا کنيد و کف دست آن را گرد کنيد؛ بدون آنکه هيچ گونه ترکي روي خمير باشد.
کف سيني فر را کاغذ روغني بيندازيد و همه خمير را به همان ترتيب که گفته شد، آماده کنيد و کف سيني فر بچينيد.

روي گلوله هاي خمير را مهر بزنيد و يک عدد خلال پسته روي آن بگذاريد وبا زعفران آب کرده آن را تزيين کنيد.
سيني خمير را 20 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 160 درجه سانتيگراد يا 320 درجه فارنهايت قرار دهيد.
دقت داشته باشيد کلوچه ها طي پخت نبايد تغيير رنگ بدهند.
منبع:هنر آشپزي شماره 32
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس