مواد لازم براي 18 عدد رولت:
نان فرانسوي: 1 عدد
سوسيس کوکتل کوچک: 225 گرم يا 18 عدد کوکتل کوچک
خلال دندان: 18 عدد
کره يا مارگارين: 3 قاشق غذاخوري (40 گرم)
خلال هاي باريک هويج و خيار: مقداري براي سرو کردن
طرز تهيه:
فر را با حرارت 190 درجه سانتيگراد (375 درجه فارنهايت يا شماره 5 اجاق گاز) گرم کنيد.
قسمت هاي برشتهء دور تا دور نان فرانسوي را با چاقو جدا کنيد و دور بريزيد (منظور رويهء قهوه اي رنگ نان است)
سپس نان نرم داخلي را با چاقوي تيز و از درازا به صورت ورقه اي برش دهيد تا دو ورقهء نازک ، انعطاف پذير وبلند نان به دست آيد.
بعد آنها را به صورت مستطيل هايي با عرض کوتاه تر از قد کوکتل ها برش بزنيد.
هر تکه نان را دور تا دور يک سوسيس بپيچيد و آن را با خلال دندان ثابت کنيد.
بعد رولت هاي فوري را دريک سيني مخصوص فر بچينيد.

کره يا مارگارين را آب کنيد وبه وسيلهء فرچهء مخصوص روي رولت هاي آماده شدهء سوسيس بماليد.
سيني رولت ها را 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا آنها کاملاً طلايي رنگ شوند و دراين فاصله، يکبار آنها را برگردانيد.
سپس بگذاريد رولت ها کمي خنک شوند وخلال دندان ها را ازآنها خارج کنيد.
رولت ها را در بشقاب مخصوص سرو بچينيد و با خلال هاي باريک هويج و خيار سرو کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد پيش از پيچيدن نان دور سوسيس، مقداري سس گوجه فرنگي به سطح داخلي نان ها بماليد تا طعم خوشمزه تري به رولت ها بدهد.
همچنين مي توانيد در صورت علاقه کودکتان، مقدار کمي سس خردل با طعم ملايم را نيز روي سطح داخلي نان ها بماليد.
در صورتي که نوارهاي نان برش داده شده کمي کلفت بودند، مي توانيد آنها را پيش از پيچيدن دور کوکتل ها ، با وردنه صاف و نازک تر کنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 32
/س