مواد لازم براي 12 برش:
خرما: 350 گرم
آب: يک دوم پيمانه
کره يا مارگارين: 250 گرم
شکر سفيد يا قهوه اي: 250 گرم
وانيل: يک دوم قاشق چايخوري
آرد گندم: 150 گرم
آرد جو: 350 گرم
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
دارچين: 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
قالب کمربندي ديواره کوتاه و يا قالب گرد 26 سانتي متري را چرب کنيد. فر را با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد يا 350 درجه ي فارنهايت گرم کنيد. خرما را شسته هسته ي آن را گرفته خرد کرده سپس با آب روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم بزنيد تا پخته وله شود. کره را با شکر و وانيل بزنيد تا نرم و اسفنجي شود. سپس آرد گندم، آرد جو و نمک را به آن اضافه کرده و با دست هم بزنيد تا خميري پودري شکل و (مانند اماج) به دست آيد. با يک دوم از خمير ته و ديواره ي قالب را بپوشانيد و با پشت قاشق کاملاً فشرده کنيد.
مايه خرماي پخته ي سرد شده را با دارچين مخلوط کرده و روي خمير به طور يکنواخت بماليد. بقيه ي خمير را به همان شکل پودري روي خرما بريزيد و فشرده و يک دست نکنيد. قالب را در طبقه ي دوم فر از پايين قرار داده و کيک را به مدت 70 الي 80 دقيقه بپزيد. بعد از پخت کنار بگذاريد تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده برش دهيد.

نکته:
1-اين دستور داراي 6390 کيلوکالري انرژي، 855 گرم کربوهيدرات، 66 گرم پروتئين و 264 گرم چربي مي باشد.
2- شکر قهوه اي طعم کاراملي به شيريني شما مي دهد.
منبع:هنر آشپزي، ش 60
/س