جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک خرما (بدون تخم مرغ)
-(4 نفر) 
کيک خرما (بدون تخم مرغ)
بازدید 488
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 برش:

خرما: 350 گرم
آب: يک دوم پيمانه
کره يا مارگارين: 250 گرم
شکر سفيد يا قهوه اي: 250 گرم
وانيل: يک دوم قاشق چايخوري
آرد گندم: 150 گرم
آرد جو: 350 گرم
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
دارچين: 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

قالب کمربندي ديواره کوتاه و يا قالب گرد 26 سانتي متري را چرب کنيد. فر را با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد يا 350 درجه ي فارنهايت گرم کنيد. خرما را شسته هسته ي آن را گرفته خرد کرده سپس با آب روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم بزنيد تا پخته وله شود. کره را با شکر و وانيل بزنيد تا نرم و اسفنجي شود. سپس آرد گندم، آرد جو و نمک را به آن اضافه کرده و با دست هم بزنيد تا خميري پودري شکل و (مانند اماج) به دست آيد. با يک دوم از خمير ته و ديواره ي قالب را بپوشانيد و با پشت قاشق کاملاً فشرده کنيد.
مايه خرماي پخته ي سرد شده را با دارچين مخلوط کرده و روي خمير به طور يکنواخت بماليد. بقيه ي خمير را به همان شکل پودري روي خرما بريزيد و فشرده و يک دست نکنيد. قالب را در طبقه ي دوم فر از پايين قرار داده و کيک را به مدت 70 الي 80 دقيقه بپزيد. بعد از پخت کنار بگذاريد تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده برش دهيد.

نکته:

1-اين دستور داراي 6390 کيلوکالري انرژي، 855 گرم کربوهيدرات، 66 گرم پروتئين و 264 گرم چربي مي باشد.
2- شکر قهوه اي طعم کاراملي به شيريني شما مي دهد.
منبع:هنر آشپزي، ش 60
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس