جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لپه باقلا
-(1 نفر) 
لپه باقلا
بازدید 297
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

لپه باقلا:2 ليوان
نمک و فلفل :به دلخواه
روغن زيتون :به ميزان لازم
پياز داغ:4 تا 5 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي :3 تا 4 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي نگيني شده :1/2 ليوان
آب :1 ليوان
آب ليمو:به دلخواه
فلفل قرمز :به دلخواه

طرز تهيه:

لپه باقلا را با کمي نمک ،روغن و آب بپزيد. اگر هنگام پخت کمي له شد، اشکالي ندارد. در ماهيتابه اي پياز داغ ، رب گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را با روغن کمي تفت دهيد و سپس يک ليوان آب، نمک ، فلفل و آب ليمو به آن اضافه کنيد. در صورت تمايل مي توانيد فلفل قرمز نيز بيفزاييد .
اجازه دهيد مواد بجوشد تا آب آن قدري کشيده شود.
سپس لپه باقلا را در ظرف بکشيد و سس را روي آن بريزيد . اين غذا با نان سرو مي شود.

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 34
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس