جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استفاده عمومي ممنوع
-(6 Body) 
استفاده عمومي ممنوع
Visitor 248
Category: دنياي فن آوري

خواهران عزيز! اين مطلب را بخوانند

در آن هنگام كه خداوند بر حضرت آدم احسان كرد و باغ زندگي او را به وجود «حوا» معنا بخشيد، غم تنهايي را از او زايل ساخت . از آن زمان به بعد كه عالم را بقايي و آدم را اميدي به حركت آورد، خيمه زندگي بشر بپا شد . در حالي كه نيمي از آن را «زن‏» استوار كرده بود، موجودي كه بدون او، براي نظام آفرينش، آغاز و انجامي تصور نمي‏شود . بر همين اساس، در آيين حيات‏بخش اسلام براي «زن‏» شخصيتي فوق‏العاده و منزلتي والا مقرر شده است و از او به عنوان موجودي ياد شده كه بايد مورد تكريم و مشمول مهر و محبت كافي قرار گيرد . به گونه‏اي كه در قرآن كريم سوره‏اي است‏به نام «نساء» و مشتمل بر 176 آيه . علاوه بر اين در اسلام براي تمامي جوانب زندگي فردي و اجتماعي، خانوادگي و زناشويي و حقوق زن، قوانين عادلانه‏اي وضع شده است . و از زنان شايسته آن چنان ياد مي‏كند كه گويي هيچ فرشته‏اي نمي‏تواند به مقام او نايل آيد . در ميان قوانين آسماني كه خداي متعال، با توجه به نياز زن به امنيت و آرامش، بر او مقرر كرده است، حكم «حجاب‏» است . حجاب قانوني است كه نه براي محدود كردن استعدادهاي زنان، بلكه براي محدود كردن خطرهايي است كه استعدادها و موجوديت زن را تهديد مي‏كند . ديدگاه اسلام به اجتماع و مسائل آن، كاملا حكيمانه است . اسلام مي‏خواهد جامعه‏اي آن چنان پاك بسازد كه در آن اثري از فساد و انحراف وجود نداشته باشد . از جمله عوامل اساسي كه پاكيزگي اجتماع و سلامت اخلاقي را ضمانت مي‏كند، حكم حجاب است . با وجود حجاب، زنان از بي عفتي و عشوه‏گري و انحراف باز داشته مي‏شوند و موجب صيانت‏خانواده و جلوگيري از به هم پاشيدگي آن مي‏گردد . «حجاب‏» ايمني بخشنده و نگهبان جامعه است و هرگز هيچ جامعه‏اي نمي‏تواند از پاكي و امنيت اجتماعي برخوردار باشد، مگر وقتي كه زنانشان نخواهند بي‏بند و بار و برهنه باشند; زيرا «بي‏حجابي‏» همچون «وبا» يي است كه در صورت گسترش آن در ميان توده مردم، بسيار زود همه را آلوده و بيمار مي‏كند . اسلام با دورانديشي كامل، پيروان خود را به حجاب و ترك خودنمايي امر مي‏كند تا پيش از وقوع حوادث خانمان برانداز و شيوع فساد، ريشه‏هاي آن خشك گردد و امكان رشد فساد اجتماعي بوجود نيايد .

«بي‏حجابي و پيامدهاي آن‏»

1 . روي‏آوري جوانان به انحرافات جنسي

جوان در دوران بلوغ، به علل مختلف، دچار هيجان و ميل جنسي زيادي مي‏گردد . هرگاه اين هيجان‏ها و فشارهاي جنسي، با ديدن صحنه‏هاي تحريك‏كننده و چهره‏هاي بزك كرده زنان بي‏حجاب، همراه باشد، جوان را آن چنان بي‏اختيار مي‏كند كه دوست دارد با هر وسيله ممكن، شهوت خود را خاموش سازد . چنان كه حضرت امام رضاعليه السلام مي‏فرمايند: «خداي متعال چشم اندازي به گيسوان زنان را حرام دانست; زيرا موجب تحريك مردان گشته، در نتيجه آن، مفاسد و انحرافاتي به وقوع خواهد پيوست كه نه حلال است و نه پسنديده‏» (1)
آيا زنان بي‏حجاب، كه عامل اصلي انحراف جوانان هستند، در جرم و كيفر آنان شريك نيستند؟ و آيا اينان نبودند كه با خودنمايي و هرزگي خود، غرايز جوانان را تحريك كرده و روانه فساد نمودند؟ به هر حال، زنان بي‏حجاب، بايد كيفر نابساماني‏هاي اجتماعي و رواني كه براي ديگران پيش مي‏آورند، به عهده بگيرند .

2 . بي حجابي و خيانت‏هاي خانوادگي

از آن زمان كه بي‏حجابي در ميان زنان رواج يافت، خيانت‏هاي خانوادگي نيز گسترش پيدا كرد . از آن پس، پيوسته آمار آن رو به افزايش رفته است . بي شك در بسياري از موارد، شوهر خود زمينه اين خيانت‏ها را فراهم مي‏نمايد; زيرا با همراه بردن همسرش به مجالس مختلط و منحرف كننده و سينماها و تئاترها، عملا بين او و بيگانگان، آشنايي برقرار مي‏كند . بيگانگاني كه در اغلب موارد هيچ گونه تعهد و ايماني در آنان ديده نمي‏شود . يا آن كه مرد، همسرش را وادار مي‏كند تا با مهمانان به گرمي دست دهد و با لبخند، خوش آمدگويي كند . سپس، از آنان پذيرايي كند، آن چنان كه گويي همه با او محرمند! همين رفت وآمدها نامشروع، موجب مي‏شود كه روابط خانوادگي سست گردد و اختلافات زندگي شروع شود . اينجاست كه كاخ زيبايي خانواده از هم پاشيده و فرو مي‏ريزد و بدبختي كودكان آغاز مي‏گردد .

3 . دخترربايي و تجاوزات به زنان و دختران

زن و دختري كه زيبايي‏هاي خود را به ديگران نشان مي‏دهند و غرايز جنسي مردان را تحريك مي‏كنند، بايد تاوان اين رفتار ناصواب را با ريختن آبرو و پذيرفتن آسيب جسمي و رواني بپردازند . نظر جوانان منحرف به زنان بي‏حجاب، چيزي جز از دست دادن آبروي آنان نيست . پس تجاوز و ربودن آنان امر عجيبي نيست! دختر ربايي در كشورهايي كه به حجاب معتقد نيستند، بيداد مي‏كند . بر اساس گزارش روزنامه گاردين، در آمريكا (واشنگتن) در هر 15 دقيقه، يك دختر ربوده مي‏شود (2) يا در گزارش آمده است: آمارهايي كه از كيف‏هاي دختران دانشجو در انگلستان به عمل آمده، نشان مي‏دهد كه 80 درصد آنان، قرص ضدبارداري با خود همراه دارند . (3)
حال سؤال اين است، با توجه به سرانجام بي‏حجابي كدام يك از اين دو نمونه «زن بي‏حجاب و بانوي باحجاب‏» بهترند؟ كدام يك متين و محترم‏ترند؟ مقام و منزلت كدام عالي‏تر است؟
در آخر مي‏توان گفت: تفاوت ميان زن بي‏حجاب و باحجاب مانند تفاوت اتومبيل شخصي و اتومبيل همگاني (اتوبوس، تاكسي) است . اتومبيل همگاني مورد استفاده عموم است . ولي اتومبيل شخصي، تنها به صاحبش اختصاص دارد . و زن بي‏حجاب كالاي همگاني است; زيرا همه مردم قادرند آزادانه از او بهره‏مند شوند . چگونه است كه فردي حاضر نيست اتومبيل شخصي خود را به دست راننده‏اي بي انصاف يا حتي دوست‏خود بسپارد چون ممكن است موجب خرابي آن شود . ولي حاضر مي‏شود ناموس خويش را در اختيار ديگران قرار دهد تا در معرض انواع بيماري‏ها قرار گيرد .

منبع: كتاب «خواهرم حجاب سعادت است‏» ، نوشته: محمد ابراهيم الموحد القزويني، مترجم: يوسف آبادني

پي‏نوشت:

1 . بحارالانوار . ج 6، ص 103
2 . مجله لبناني «الدستور» ، 1980
3 . روزنامه مصري «الاهرام‏» ، 1980

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image