مواد لازم براي خمير(12نفر):
تخممرغ: 2عدد زرده و يك سفيده
وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
زعفران دمكرده: يك قاشق چايخوري
شير: يكدوم پيمانه
روغن مايع: 2قاشق سوپخوري
بكينگپودر: يك قاشق چايخوري
آرد: دو و نيمپيمانه
مواد لازم براي شربت:
آب: يك پيمانه
شكر: 2 پيمانه
جوهر ليمو: يكچهارم قاشق چايخوري
محلول زعفران: مقداري
طرز تهيه:
تخممرغها را با وانيل و محلول زعفران بزنيد. شير و روغنمايع را اضافه كنيد. در آخر بيكينگپودر و آرد را كمكم اضافه كنيد تا حدّي كه خمير لطيفي به دست آيد كه به دست نچسبد. خمير را در نايلون قرار داده، به آن يكساعت استراحت دهيد. خمير را به قطر 3ميليمتر باز كرده، با قالبهاي گرد در سهاندازه آن را قالب زده و روي هركدام از آنها را با چاقو 6 يا 8 برش دهيد. به طوريكه برشها به وسط دايره نرسد. وسط دايرهها را كمي آب يا سفيدهي تخممرغ بماليد. برشها را به ترتيب از بزرگ به كوچك روي هم قرار داده و با دست، كمي مركز گل را فشار دهيد تا به هم بچسبند. سپس آنها را در روغن داغ فراوان سرخ كرده،روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. در آخر، آنها را در شربت بيندازيد.
طرز تهيهي شربت:
آب و شكر را روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شده و شربت بجوشد. در آخر، جوهر ليمو و محلول زعفران را اضافه كرده و حرارت را خاموش كنيد.
نكته:
1. اين دستور، داراي 4020كيلوكالري انرژي، 594گرم كربوهيدرات، 51گرم پروتئين، و 160گرم چربي ميباشد.
2. اين خمير تقريباً مشابه خمير گوشفيل ميباشد و در تزئين به شكل گل طراحي و تهيه شده است.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره59/خ