جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كوفته مرغ (كِبَه الرَجَاجْ)
-(3 نفر) 
كوفته مرغ (كِبَه الرَجَاجْ)
بازدید 270
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

سس بشامل: يك‌دوم پيمانه
سينه‌ي مرغ: 2عدد آب‌پز
پنير پيتزا: 3قاشق سوپخوري
شويد خرد شده تازه: 2قاشق سوپخوري
گشنيز خرد شده تازه: 2قاشق سوپخوري
سير: 2حبه كوبيده شده
نمك: به مقدار لازم
فلفل سياه: يك‌دوم قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ: يك عدد
آرد سفيد: 2پيمانه
آرد سوخاري: 2پيمانه
پاستا قلمي شكل (پنه Penne): براي تزئين

طرز تهيه:

براي تهيه‌ي سس بشامل، ابتدا يك قاشق سوپخوري كره را در قابلمه‌ي كوچكي گرم كرده، سپس يك قاشق سر پر آرد، نمك و ادويه ريخته تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود. سپس، كم‌كم آب را اضافه كرده، مرتب هم بزنيد تا سس غليظي بدست آيد (بهتر است با تخم‌مرغ زن زده شود تا گلوله نشود) و كنار بگذاريد. مرغ، پنير پيتزا، سس بشامل، شويد، گشنيز، سير، نمك فلفل سياه را باهم در غذاساز بريزيد تا خمير يكنواختي بدست آيد. از خمير، به اندازه‌ي تخم‌مرغ برداشته، در آرد غلطانده، به تخم‌مرغ و آرد سوخاري آغشته كنيد. پاستا را شكسته، در كوفته فرو كرده و در روغن داغ سرخ كنيد.

نكته:

1. اين دستور، داراي 1095كيلوكالري انرژي، 92گرم كربوهيدرات، 89گرم پروتئين، و 41گرم چربي مي‌باشد.
2. پاستا، بيشتر جنبه‌ي تزئيني دارد و در برداشتن كوفته با دست كمك مي‌كند و حذف آن، بلامانع است.
3. نام ديگر سس Bechamel، سس سفيد مي‌باشد كه از سس‌هاي اصلي و پايه درآشپزي فرانسوي محسوب مي‌گردد و براي تهيه‌ي سس‌هاي ديگر، استفاده مي‌گردد. طرز تهية آن از نيمه دوم قرن هفدهم ميلادي تاكنون، تغييرات زيادي كرده و با دستورهاي مختلفي معرفي مي‌گردد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره59
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس