مواد لازم :
جگر مرغ / نيم کيلو
پياز درشت ( نگيني خردشده ) / 1 عدد
روغن زيتون ( يا هر روغني که استفاده مي کنيد ) / 5 تا 6 قاشق غذاخوري
رب انار / 2 قاشق غذاخوري
پودر ليمو عماني / يک و نيم قاشق چايخوري
پودر زيره ي سياه / 1 قاشق چايخوري
دارچين / يک سوم قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز ( در صورت تمايل ) / يک دوم قاشق چايخوري
سير رنده شده / 3 تا 4 حبه
نمک و فلفل / به مقدار لازم
آب ليمو ترش تازه / به مقدار لازم
طرز تهيه :
جگر مرغ را خوب شسته و به صورت تکه هاي کوچک برش دهيد . نيمي از پودر ليمو عماني ، دارچين ، زيره و فلفل را به جگر اضافه کرده تا کمي مزه دار شود . روغن را در تابه کمي گرم کنيد و سير رنده شده و پياز نگيني خرد شده را به آن افزوده و تفت دهيد . قبل از اينکه کاملاً طلايي شود جگر مرغ را اضافه کنيد و آن را حدود 10 تا 15 دقيقه تفت دهيد . سپس در تابه را بسته و حرارت را ملايم کرده تا جگر پخته شود . در آخر رب انار ، آب ليمو و ساير ادويه ها را اضافه کرده نمک و فلفل را ميزان کنيد . بعد از 10 دقيقه غذا حاضر است . آن را بنا به سليقه ي خود در ظرفي کشيده و تزئين کنيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44/خ