جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جگر با رب انار
-(4 Body) 
جگر با رب انار
Visitor 422
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

جگر مرغ / نيم کيلو
پياز درشت ( نگيني خردشده ) / 1 عدد
روغن زيتون ( يا هر روغني که استفاده مي کنيد ) / 5 تا 6 قاشق غذاخوري
رب انار / 2 قاشق غذاخوري
پودر ليمو عماني / يک و نيم قاشق چايخوري
پودر زيره ي سياه / 1 قاشق چايخوري
دارچين / يک سوم قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز ( در صورت تمايل ) / يک دوم قاشق چايخوري
سير رنده شده / 3 تا 4 حبه
نمک و فلفل / به مقدار لازم
آب ليمو ترش تازه / به مقدار لازم

طرز تهيه :

جگر مرغ را خوب شسته و به صورت تکه هاي کوچک برش دهيد . نيمي از پودر ليمو عماني ، دارچين ، زيره و فلفل را به جگر اضافه کرده تا کمي مزه دار شود . روغن را در تابه کمي گرم کنيد و سير رنده شده و پياز نگيني خرد شده را به آن افزوده و تفت دهيد . قبل از اينکه کاملاً طلايي شود جگر مرغ را اضافه کنيد و آن را حدود 10 تا 15 دقيقه تفت دهيد . سپس در تابه را بسته و حرارت را ملايم کرده تا جگر پخته شود . در آخر رب انار ، آب ليمو و ساير ادويه ها را اضافه کرده نمک و فلفل را ميزان کنيد . بعد از 10 دقيقه غذا حاضر است . آن را بنا به سليقه ي خود در ظرفي کشيده و تزئين کنيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image