جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مخلوط مکزيکي يا آنچيلادا با ديپ
-(5 نفر) 
مخلوط مکزيکي يا آنچيلادا با ديپ
بازدید 403
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم :

خمير ترتيلا / 400 گرم
فلفل دلمه اي ( ترجيحا رنگي ) / 2 عدد
گوجه فرنگي / 3 عدد ريز شده
پياز نگيني / 1 عدد خرد شده
سوسيس / 250 گرم بسيار ريز شده
گوشت چرخ کرده / 200 گرم
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
سس تند / 3 قاشق غذاخوري
نمک / به ميزان لازم
سير له شده / 1 قاشق چايخوري
بذر گشنيز / 1 قاشق چايخوري
کاهوي خرد شده / به ميزان لازم
پنير پيتزا / 200 گرم
خامه ي ترش / 200 گرم
سس بشامل / 4 پيمانه
لوبيا قرمز پخته شده و له شده / 150 گرم
روغن / 3 قاشق غذاخوري

مواد لازم براي تهيه خمير ترتيلا :

آرد سفيد / 250 گرم
آرد ذرت / 250 گرم
روغن جامد يا کره / 50 گرم
محلول زعفران / 1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ / 1 عدد
آب 40 درجه / 1 فنجان
نمک / نوک قاشق چايخوري

مواد لازم براي تهيه سس بشامل :

کره / 100 گرم
سير له شده / 1 قاشق چايخوري
پياز رنده شده / 1 قاشق غذاخوري
آرد سفيد / 3 قاشق غذاخوري
شير / 2 ليوان
قرص عصاره مرغ / 1 عدد
پودر آويشن / نوک قاشق چايخوري
فلفل / کمي
جوزهندي / نوک قاشق چايخوري

طرز تهيه :

آرد الک شده را در ظرفي بريزيد . کره يا روغن را اضافه کرده و مخلوط کنيد تا مانند پودر شود . وسط آرد را گود کنيد و محلول زعفران ، آب و تخم مرغ کامل را اضافه کرده و کاملاً ورز دهيد تا حدي که به دست نچسبد . در اين هنگام يک نوک قاشق چايخوري نمک را هم اضافه کنيد و باز هم مواد را ورز دهيد .
اگر خمير به دست چسبيد کمي آرد اضافه کنيد . خمير را روي ميز پهن کرده و به کمک وردنه آن را نازک کنيد و با قالبي به قطر 10 تا 20 سانتي متر قالب بزنيد . نان ها را نيز با کمي روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد . سپس به ترتيب ، پياز ، فلفل دلمه اي ، سوسيس ريز خرد شده ، گوشت چرخ کرده ، گوجه فرنگي ريز شده و رب گوجه فرنگي را افزوده و کاملاً تفت دهيد .
سپس بذر گشنيز ، فلفل تند و نمک را اضافه کنيد و بگذاريد تا چند جوش بزند . حرارت را خاموش کرده و به حدود يک قاشق غذاخوري خامه ، چند قطره آب ليمو ترش اضافه کرده تا کمي ترش مزه شود .
بعد خميرهاي آماده شده را در ظرف پيرکس بگذاريد . روي نان ها سس بشامل بريزيد و لوبياهاي پخته شده را با دستگاه کاملاً له کرده ، به آن کمي نمک و فلفل تند بزنيد و بعد بر روي سس به ترتيب کمي لوبياي له شده ، کمي سس ، مواد گوشتي و باز کمي سس ريخته و نان ها را دوباره بچينيد اين کار را به تناوب انجام دهيد تا کاملاً مواد تمام شوند . در خاتمه خامه ي باقي مانده اضافه کنيد ، سس و نيز روي آن را پنير پيتزا بپاشيد و بگذاريد تا در فر دماي 180 درجه به مدت نيم ساعت بماند تا کاملا پنير ذوب شود و وقتي غذا آماده شد ، با کاهوي بسيار ريز شده و گوجه فرنگي خرد شده سطح غذا را پوشش دهيد .

طرز تهيه ي سس بشامل :

کره را در ظرفي ريخته بعد از ذوب شدن ، پياز و سير را اضافه کرده تا سبک شود و بعد آرد را اضافه کرده و تفت دهيد و شير را اضافه کنيد و کاملاً هم بزنيد تا گلوله نشود و مايه غليظ شود و در پايان پودر آويشن و جوز را اضافه کنيد .

نکته :

1ـ طعم اين غذا بايد کاملاً تند باشد . که البته ميزان آن بستگي به ذائقه شما دارد ، مي توانيد از فلفل کمتري استفاده کنيد .
2ـ مي توان اين غذا را فقط با سوسيس درست کرد ما در اين جا از ترکيب سوسيس و گوشت چرخ کرده استفاده کرده ايم . کاهويي که در آخر ريخته مي شود به منظور ملايم کردن طعم تند اين غذا است در صورت عدم تمايل مي توانيد از ريختن کاهو صرف نظر کرد .
3 ـ از آنجا که در ايران خامه ي ترش موجود نمي باشد طعم خامه را با افزودن يک قاشق چايخوري آب ليمو ترش ، ترش کنيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس