مواد لازم :
پياز خرد شده / 2 عدد
سير کوبيده / 4 حبه
روغن / به ميزان لازم
شنبليله خرد شده / نصف پيمانه
گشنيز خرد شده / نصف پيمانه
ميگو پوست کنده / 1 کيلو
فلفل قرمز / 2 عدد
نمک / 2 قاشق چايخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه / 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي رنده شده / 2 عدد
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
تمرهندي / 100 گرم
آب / 2 پيمانه
طرز تهيه :
پياز و سير را در روغن و با حرارت ملايم تفت دهيد و سپس شنبليله و گشنيز را اضافه کرده و آنها را با حرارت ملايم سرخ کنيد . ميگو را به مواد اضافه نموده و به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد . سپس فلفل قرمز ، نمک ، زردچوبه و فلفل سياه را بيفزاييد .
گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را به ميگو اضافه نموده و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد . تمرهندي را پس از خيساندن و جدا کردن هسته به همراه 1 پيمانه آب به ميگو بيفزاييد . حرارت را زياد کنيد تا آب به جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را ملايم کنيد .
در ظرف را بگذاريد تا قليه ميگو به مدت يک ساعت با حرارت ملايم بپزد . غلظت خورش بايد زياد باشد . قليه ي ميگوي آماده شده را با نان يا برنج سفيد ميل نماييد .
نکته :
ـ اين غذا مخصوص کشورهاي عربي حوزه خليج فارس مي باشد .

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42