جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قليه ميگوي عربي
-(13 Body) 
قليه ميگوي عربي
Visitor 436
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پياز خرد شده / 2 عدد
سير کوبيده / 4 حبه
روغن / به ميزان لازم
شنبليله خرد شده / نصف پيمانه
گشنيز خرد شده / نصف پيمانه
ميگو پوست کنده / 1 کيلو
فلفل قرمز / 2 عدد
نمک / 2 قاشق چايخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه / 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي رنده شده / 2 عدد
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
تمرهندي / 100 گرم
آب / 2 پيمانه

طرز تهيه :

پياز و سير را در روغن و با حرارت ملايم تفت دهيد و سپس شنبليله و گشنيز را اضافه کرده و آنها را با حرارت ملايم سرخ کنيد . ميگو را به مواد اضافه نموده و به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد . سپس فلفل قرمز ، نمک ، زردچوبه و فلفل سياه را بيفزاييد .
گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را به ميگو اضافه نموده و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد . تمرهندي را پس از خيساندن و جدا کردن هسته به همراه 1 پيمانه آب به ميگو بيفزاييد . حرارت را زياد کنيد تا آب به جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را ملايم کنيد .
در ظرف را بگذاريد تا قليه ميگو به مدت يک ساعت با حرارت ملايم بپزد . غلظت خورش بايد زياد باشد . قليه ي ميگوي آماده شده را با نان يا برنج سفيد ميل نماييد .

نکته :

ـ اين غذا مخصوص کشورهاي عربي حوزه خليج فارس مي باشد .

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image