مواد لازم :
سير / 4 تا 5 حبه
سس مايونز / نصف پيمانه
اب ليمو / 2 تا 3 قاشق غذاخوري
مرزه ي خشک يا آويشن خشک / 1 تا يک و نيم قاشق غذاخوري
فلفل قرمز / يک چهارم قاشق چايخوري ( به دلخواه )
فلفل سفيد / نصف قاشق چايخوري
نمک / به ميزان لازم
مرغ ( ترجيحاً سينه ي مرغ ) 1 کيلو
فلفل دلمه اي سبز و قرمز / چند تکه ( به دلخواه )
قارچ کوچک / چند عدد ( به دلخواه )
طرز تهيه :
سير را رنده کرده با مايونز ،آب ليمو ، مرزه خشک يا آويشن ، فلفل قرمز و فلفل سفيد و نمک خوب مخلوط کنيد . پوست مرغ را بکنيد و آن را با استخوان يا بي استخوان تکه کنيد . سپس آن را با سس آماده شده آغشته کرده و در ظرفي پلاستيکي يا شيشه اي در بسته به مدت 12 تا 24 ساعت در يخچال قرار دهيد .
در صورت تمايل فلفل دلمه اي قرمز و سبز را به شکل مربع تکه کنيد و وقتي تکه هاي مرغ را به سيخ مي کشيد قارچ ، فلفل قرمز و سبز را در ميان آنها قرار دهيد .
سيخ هاي مرغ را روي آتش ذغال قرار داده و به آرامي باد بزنيد تا مرغ ها پخته شود ( مراقب باشيد خشک نشود ) . وقتي کباب ها آماده شد در ديس بکشيد . مي توانيد آن را همراه با 25 گرم کره ي ذوب کرده ميل کنيد .
نکته :
1ـ اين کباب را در فر يا ماهيتابه هم مي توان آماده کرد و براي اينکه خشک نشود حتما در اواخر طبخ کره ذوب شده را روي آن بريزيد .
2- شيش طاووق به روش هاي مختلف طبخ مي شود در صورتي که مايل نباشيد از سس مايونز استفاده کنيد مي توانيد آن را حذف کرده و به جاي آن روغن زيتون يا کره اضافه و البته مقدار آب ليمو را هم کمي بيشتر کرد .
3ـ حداقل زمان خواباندن در مايه 3 تا 4 ساعت است .

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42