جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيش طاووق
-(6 نفر) 
شيش طاووق
بازدید 389
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم :

سير / 4 تا 5 حبه
سس مايونز / نصف پيمانه
اب ليمو / 2 تا 3 قاشق غذاخوري
مرزه ي خشک يا آويشن خشک / 1 تا يک و نيم قاشق غذاخوري
فلفل قرمز / يک چهارم قاشق چايخوري ( به دلخواه )
فلفل سفيد / نصف قاشق چايخوري
نمک / به ميزان لازم
مرغ ( ترجيحاً سينه ي مرغ ) 1 کيلو
فلفل دلمه اي سبز و قرمز / چند تکه ( به دلخواه )
قارچ کوچک / چند عدد ( به دلخواه )

طرز تهيه :

سير را رنده کرده با مايونز ،آب ليمو ، مرزه خشک يا آويشن ، فلفل قرمز و فلفل سفيد و نمک خوب مخلوط کنيد . پوست مرغ را بکنيد و آن را با استخوان يا بي استخوان تکه کنيد . سپس آن را با سس آماده شده آغشته کرده و در ظرفي پلاستيکي يا شيشه اي در بسته به مدت 12 تا 24 ساعت در يخچال قرار دهيد .
در صورت تمايل فلفل دلمه اي قرمز و سبز را به شکل مربع تکه کنيد و وقتي تکه هاي مرغ را به سيخ مي کشيد قارچ ، فلفل قرمز و سبز را در ميان آنها قرار دهيد .
سيخ هاي مرغ را روي آتش ذغال قرار داده و به آرامي باد بزنيد تا مرغ ها پخته شود ( مراقب باشيد خشک نشود ) . وقتي کباب ها آماده شد در ديس بکشيد . مي توانيد آن را همراه با 25 گرم کره ي ذوب کرده ميل کنيد .

نکته :

1ـ اين کباب را در فر يا ماهيتابه هم مي توان آماده کرد و براي اينکه خشک نشود حتما در اواخر طبخ کره ذوب شده را روي آن بريزيد .
2- شيش طاووق به روش هاي مختلف طبخ مي شود در صورتي که مايل نباشيد از سس مايونز استفاده کنيد مي توانيد آن را حذف کرده و به جاي آن روغن زيتون يا کره اضافه و البته مقدار آب ليمو را هم کمي بيشتر کرد .
3ـ حداقل زمان خواباندن در مايه 3 تا 4 ساعت است .

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس