جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پربيفتک با نان اسفناج و سيب زميني تند
-(4 نفر) 
پربيفتک با نان اسفناج و سيب زميني تند
بازدید 466
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي پربيفتک :

قارچ / 200 گرم
پياز / 1 عدد
سير / 2 حبه
فلفل دلمه اي / 1 عدد
فيله گوساله / 4 تکه
نمک و فلفل / به ميزان لازم
آرد / 1 قاشق غذاخوري
خامه / 3 قاشق غذاخوري
پنير خامه اي / 2 قاشق غذاخوري
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
پنير بلوچيز يا کاممبر / 100 گرم

مواد لازم براي خمير :

مايه خمير / 1 قاشق مرباخوري
شکر / 1 قاشق غذاخوري
شير / 1 پيمانه
کره ذوب شده خنک / 50 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
نمک / 1 قاشق مرباخوري
آرد / به ميزان لازم
بهبود دهنده / يک چهارم قاشق چايخوري

مواد لازم براي ميان خمير :

خامه / نصف پيمانه
پودر پنير پارمزان / 3 قاشق غذاخوري
اسفناج پاک کرده / 600 گرم
کره / 50 گرم
پياز / 1 عدد بزرگ
سير / 2 حبه
پنير فتا / 50 گرم

مواد لازم براي سيب زميني تند :

سيب زميني ريز / 500 گرم
جعفري خرد شده / 3 قاشق سوپخوري
نعناي خرد شده تازه / يک و نيم قاشق سوپخوري
ريحان خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي سبز ريز شده / يک چهارم فلفل
فلفل تند کبابي ريز شده / 1 عدد
سس مايونز / نصف پيمانه
روغن زيتون / 3 قاشق سوپخوري
سرکه / 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم

طرز تهيه :

قارچ ،پياز ،سير و فلفل دلمه اي را درشت خرد کرده و 3 دقيقه تفت داده کنار بگذاريد . به فيله ها نمک و فلفل بزنيد و روي هر دو طرف آن کمي آرد بپاشيد و با پشت کارد روي آن بکوبيد تا آرد به خورد بيفتک برود .
هر دو طرف بيفتک را 2 دقيقه در يک قاشق روغن زيتون تفت دهيد و آنها را در ظرف پيرکس مناسبي که گنجايش آنها را داشته باشد بچينيد . سبزيجات را روي آنها بريزيد و بعد ترکيب خامه و پنير خامه اي و سس گوجه فرنگي را با قاشق روي آن بدهيد .
در انتها برشهاي پنير کاممبر يا بلوچيز را روي آنها بگذاريد و غذا را به مدت 25 دقيقه در فر داغ 150 درجه سانتيگراد بپزيد .
نکته :
1ـ اين خوراک را به همراه نان اسفناج و سيب زميني تند يا سالاد تند سيب زميني سرو کنيد .
2ـ درصورت عدم دسترسي به پنير کاممبر يا بلوچيز مي توانيد براي روي غذا از سه چهارم پيمانه پنير پيتزاي رنده شده استفاده کنيد و در صورت عدم تمايل نسبت به خامه مي توانيد از مخلوط نصف پيمانه شير يا پنير خامه اي و سس گوجه فرنگي استفاده کنيد .

نان اسفناج

طرز تهيه :

مايه خمير را با يک قاشق شکر و شير ولرم مخلوط کرده کمي هم بزنيد . در ظرف را ببنديد و حدود 10 دقيقه آن را در جاي گرم بگذاريد تا عمل کند . در ظرف مناسبي کره ، تخم مرغ ، نمک و مايه خمير آماده را ريخته و آن را کمي به کمک چنگال بزنيد تا تخم مرغ باز شود . سپس کم کم ترکيب آرد و بهبود دهنده الک شده را بيفزاييد تا جايي که مواد ، خمير شود و به دست نچسبد ولي زياد هم سفت نشود .
خمير آماده را به مدت 5 دقيقه با دستگاه خميرگير همزن ورز دهيد ،در غير اين صورت آن را 100 بار محکم به سطح صافي بکوبيد و خمير را در ظرف آردپاشي شده اي قرار داده رويش را پوشانده ،بگذاريد تا به مدت 40 دقيقه استراحت کند تا حجم خمير چند برابر شود . خمير آماده را ابتدا کمي با دست ورز داده و روي سطح آردپاشي شده اي به شکل بيضي باز کنيد .
سپس به ترتيب خامه ،پودر پنير پارمزان و مايه ي اسفناج ( مخلوط اسفناج تفت داده شده همراه با کره ، پياز و سير ) را روي آن پخش کنيد .
خمير را از يک طرف پيچانده ،رول آماده را در سيني چرب شده بگذاريد و آن را به کمک قيچي تا نيمه برش دهيد ، دقت کنيد که برش ها تا انتها نرسند . سپس برش ها را مانند گيسو به هم بتابيد و دو سر آن را به هم وصل کنيد تا به صورت حلقه درآيد .
سپس پنير فتاي نگيني خرد شده را در سطح نان چيده ، رويش را زرده بزنيد و بعد از 10 دقيقه آن را در فر داغ با حرارت 150 درجه سانتيگراد بگذاريد تا به مدت 30 تا 40 دقيقه بپزد .

سيب زميني تند:

طرز تهيه :

سيب زميني را آب پز کرده پوست بکنيد و بگذاريد کاملا خنک شود . تمام سبزيجات خرد شده ، فلفل ، سس مايونز ، ماست ، روغن زيتون ، سرکه ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و کاملا هم بزنيد تا يک دست شود .
در صورتي که خيلي سفت بود يک هشتم پيمانه آب به آن اضافه کنيد تا فقط کمي رقيق شود . سپس سيب زميني هاي خنک را به آن اضافه کرده و کاملا زير و رو کنيد . بگذاريد يک ساعت بماند بعد سرو کنيد .

منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس