مواد لازم :
گوجه فرنگي سفت : 5 عدد بزرگ
پاستاي فرمي شكل : 50 گرم ، پخته
جعفري ، شويد ، گشنيز : يك و نيم پيمانه ، خرد شده
پيازچه: 4 بوته ، حلقه اي خرد شده
روغن زيتون : 6 قاشق غذاخوري
پنير رنده شده (پنير پيتزا): 100 گرم
زيتون بدون هسته : 12 عدد
نمك ، فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا در گوجه فرنگي ها را خالي كنيد و آن ها را كنار بگذاريد سپس ماكاروني پخته شده را به همراه در گوجه فرنگي ها ي له شده ، سبزي خرد شده ، پيازچه ، روغن زيتون ،8 عدد زيتون خرد شده و نمك و فلفل كاملا با هم مخلوط كنيد و در گوجه فرنگي هاي را با مواد فوق پر كنيد و گوجه ها را در ظرفي گود قرار دهيد و ظرف را با درپوش به مدت 10-6 دقيقه با قدرت 100% حداكثر بالا در مايكروويو قرار دهيد سپس ظرف را بيرون آوريد و روي گوجه فرنگي ها را با پنير پيتزا پر كنيد و زيتون هاي باقيمانده را از وسط نصف كنيد و روي آن قرار دهيد و مجددا ظرف آن به مدت 5-3 دقيقه با كليد گريل روي سه پايه بلند فلزي بدون درپوش قرار دهيد.

منبع: نشريه هنر آشپزي شماره61