جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
10 قانون موفقيت در زندگي
-(0 Body) 
10 قانون موفقيت در زندگي
Visitor 335
Category: دنياي فن آوري
اين مقاله حاصل تأملات و تجارب يك روانشناس باليني در مورد اصول و يا قواعد لازم براي رسيدن به اهداف و خواسته‌ها است.
1 - چيزي را که خواهان آن هستيد، يا موفق به کسب آن مي‌شويد و يا موفق نمي‌شويد. پس حداکثر سعي خود را بکنيد تا جزء افرادي باشيد که موفق مي‌شوند.
- تشخيص افرادي که مي‌دانند که چه کاري براي رسيدن به خواسته‌شان بايد انجام دهند و برنامه مشخصي براي اين کار دارند، کار مشکلي نيست.
براي موفق شدن در هر کاري ابتدا بايد اطلاعات لازم براي رسيدن به خواسته‌تان را جمع‌آوري کنيد. اين اطلاعات و مهارت‌ها براي موفقيت شما ضروري هستند. با کسب آمادگي لازم براي اين کار، سعي کنيد چگونگي بازي و قواعد آن را پيدا کنيد.
- برنامه‌ريزي و جمع‌آوري اطلاعاتي که در مورد خودتان يا افرادي است که با آنها سر و کار داريد و يا اطلاعاتي درباره شرايط و وضعيت موجود است.
2 – شما خود به‌وجود آورنده تجربه‌هايتان هستيد پس خودتان بايد مسئوليت زندگي‌تان را بپذيريد.
- شما نمي‌توانيد از مسئوليت اينکه چرا و چگونه زندگي‌تان اين‌گونه است شانه خالي کنيد.
- هرگز نقش يک قرباني را بازي نکنيد و از وقايع گذشته براي خود بهانه سازي نکنيد.
- هر انتخابي که مي‌کنيد مثلاً انتخاب افکاري که به آن مي‌انديشيد، داراي نتايج و عواقبي هستند. زماني که شما رفتار يا فکر خاصي را انتخاب مي‌کنيد در حقيقت خود شما، نتايج و عواقب آن را انتخاب کرده‌ايد.
3 - مردم کاري را انجام مي‌دهند که نفع يا سودي برايشان داشته باشد، بنابراين مشخص کنيد که رفتار شما چه منافعي براي‌تان دارد و يا رفتار ديگران چه منافعي براي‌شان دارد؟
- حتي بدترين رفتارهاي ممکن هم، منافعي دارند زيرا اگر از رفتاري که مي‌کنيد هيچ سود و منفعتي عايدتان نمي‌شد، مسلماً آن رفتار را انجام نمي‌داديد.
- منافع حاصل از يک رفتار بخصوص را مشخص کنيد، چون شما نمي‌توانيد رفتاري را ترک کنيد مگر اينکه از منافع حاصل از آن رفتار آگاهي پيدا کنيد.
- دقت کنيد که ممکن است رفتار شما به خاطر ترس از طرد شدن باشد. مسلماً تغيير نکردن کار آسان‌تري است، ولي شما بايد سعي کنيد چيزهاي تازه و نويي را امتحان کنيد و يا در مسير جديد گام برداريد.
4 - تا به وجود مسئله‌اي اقرار و اعتراف نکرده باشيد نمي‌توانيد آن‌را تغيير دهيد. پس سعي کنيد در ارتباط با زندگي و افراد، با خودتان صريح و شفاف باشيد.
- اگر نخواهيد و يا نتوانيد که آگاهانه به رفتارهاي منفي، ويژگي‌هاي شخصيتي و الگوهاي زندگي‌تان اقرار و اذعان داشته باشيد، پس نمي‌توانيد آنها را تغيير دهيد.
- اقرار و اعتراف کردن به چيزي، در حقيقت سيلي‌زدن به خودتان به هنگام مواجهه با واقعيت است و اين که شما هزينه و تاوان هر کاري را مي‌پردازيد، به خودتان دروغ نمي‌گوييد، انکار نمي‌کنيد و حالت تدافعي هم نمي‌گيريد.
- شرايط و موقعيت فعلي شما چيست؟ اگر مي‌خواهيد برنامه‌ريزي درستي براي زندگي‌تان داشته باشيد، پس بايد موقعيت و شرايط فعلي زندگي‌تان را به طور شفاف و روشن مشخص کنيد. زندگي شما براي تغيير کردن، در وضعيت خيلي بدي نيست و خيلي دير هم نشده است.
5 - در زندگي به عمل شماست که پاداش داده مي‌شود، پس تصميمات‌تان را با دقت اتخاذ کنيد و سپس عمل کنيد و به ياد داشته باشيد که به افکار بدون عمل در اين جهان اهميتي داده نمي‌شود.
- آگاهي، درک و درايت خود را به فعاليت‌هاي هدفدار، بامعني و سازنده مبدل کنيد زيرا در غيراين‌صورت ارزشي نخواهد داشت. خود و ديگران را بر اساس خواسته‌ها و يا گفته‌ها ارزيابي نکنيد بلکه بر اساس عملکرد ارزيابي کنيد.
- براي اينکه از وضعيتي که در حال حاضر در آن به سر مي‌بريد، خارج شده و به جايي که مي‌خواهيد برسيد، سختي و زحمت را تحمل کنيد.
- در نظر داشته باشيد که اين ريسک را به خاطر خودتان است که مي‌پذيريد چون قرار نيست روياهاي شما از بين بروند.
6 - آنچه هست، واقعيت محض نيست، بلکه فهم و درک ما از آن واقعيت است که وجود دارد.. پس پنجره‌ها يا دريچه‌هايي را که شما از طريق آن به اين دنيا نگاه مي‌کنيد بشناسيد و گذشته خود را بدون اينکه کاملاً تحت کنترل آن قرار گيريد، بپذيريد.
- شما فقط از طريق فهم و درک خودتان است که اين دنيا را مي‌شناسيد و تجربه مي‌کنيد و توانايي اين کار را نيز داريد که خودتان چگونگي درک خود را از هر واقعه‌اي، انتخاب کنيد.
- چون همه ما دنيا را از طريق پنجره‌هاي شخصي خودمان مي‌بينيم، اين امر بر چگونگي تعبير و تفسير ما از وقايع و پاسخ‌هاي ما و پاسخ‌هاي داده شده به ما تاثير مي‌گذارد. بنابراين عواملي را که بر نوع و طرز نگاه شما موثر هستند، بشناسيد تا بتوانيد عکس‌العمل مناسبي در برخورد با آنها نشان دهيد.
- اين پنجره‌ها و يا دريچه‌هاي شخصي، ترکيبي از عقايد ثابت و يا افکار منفي است که در نوع نگاه و ديدگاه شما، وجود دارند.
- اگر با بررسي و ارزيابي ديدگاه‌هاي قبلي، نظام افکار و عقايد خود را مجدداً سازماندهي کنيد، درک و بينش جديدي بدست خواهيد آورد.
7 - زندگي، مديريت کردن است پس ياد بگيريد که مسئوليت زندگي‌تان را به عهده بگيريد.
- شما مدير زندگي خودتان هستيد که هدفتان، اداره کردن زندگي به نحوي است که نتايج خوبي در برداشته باشد.
- مديريت موثر زندگي به اين معني است که شما در مرحله آماده شدن براي رسيدن به هدفتان، در کنترل خود، در کنترل احساسات، در مواجهه با ساير افراد، در مرحله اجرا، در مواجهه با ترس و ساير ابعاد، بيش از پيش به خودتان نياز داريد و بايستي با حداکثر تعهد، سرعت و هدايتي که مي‌توانيد انجام دهيد.
- کليد مديريت زندگي، داشتن يک استراتژي است. اگر شما برنامه‌اي روشن و شفاف و همچنين شجاعت، تعهد و انرژي لازم براي اين استراتژي را داشته باشيد، موفق خواهيد شد.
8 - ما به مردم ياد مي‌دهيم که چگونه با ما رفتار کنند. پس به جاي شکايت کردن، مسئوليت طرز رفتار مردم را با خودتان به عهده بگيريد.
- شايد به مردم ياد داده باشيد که چگونه با شما احترام‌آميز رفتار کنند و شايد اين کار را نکرده باشيد. اين بدين معني است که شما تا حدي مسئول رفتار نامناسب ديگران با خودتان هستيد.
- اگر مردم رفتار نامناسبي با شما دارند، ببينيد که شما چه کاري انجام داده‌ايد که آن رفتار را تقويت کرده و يا باعث آن رفتار شده است؟
- چون مسئوليت با خودتان است‌، مي‌توانيد در هر موقع و براي هر مدتي رابطه‌تان را بازبيني کنيد.
9 - نيرو و انرژي زيادي در بخشش وجود دارد، پس چشمان خود را باز کنيد و ببينيد تحت تاثير کدام خشم يا کينه‌ قرار گرفته‌ايد. نيرو و انرژي خود را از کساني که باعث رنجش شما شده‌اند بازپس بگيريد.
- تنفر، عصبانيت و کينه، ويران‌کننده هستند و باعث تضعيف و تحليل قلب و روح انسان مي‌شوند که قطعاً با آرامش دروني و احساس شادي منافات دارند.
- بخشش شما را از تنفر، عصبانيت و کينه رها مي‌سازد. تنها راه خلاصي از اثرات منفي رابطه‌اي که موجب ناراحتي و رنجش شما شده است، کمک گرفتن از اخلاقيات و بخشش کساني است که موجب ناراحتي و آزردگي شما شده‌اند.
10 - قبل از اينکه چيزي را بخواهيد بايد اسم آن را بدانيد، پس به وضوح مشخص کنيد که چه مي‌خواهيد.
- از اهداف اصلي زندگي‌تان تا خواسته‌هاي روزمره‌تان‌، لازم است بدانيد که چه مي‌خواهيد.
- با تعريف دقيق اهداف‌تان، انتخاب‌هاي شما جهت‌دار خواهد شد و خواهيد توانست رفتارها و انتخاب‌هاي لازم را براي رسيدن به اهداف‌تان، مشخص کنيد.
- براي رسيدن به آنچه که مي‌خواهيد، شهامت لازم را داشته و واقع‌بين باشيد. البته فقط در صورتي که خود را لايق و مستحق آنچه مي‌خواهيد، بدانيد، شهامت لازم را کسب خواهيد کرديد .
* ارسال مقاله توسط عضو محترم سايت با نام کاربري : mashhadizadeh
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image