جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قانون کلي براي عادت دادن بچه‌ها به رفتار خوب
-(2 Body) 
قانون کلي براي عادت دادن بچه‌ها به رفتار خوب
Visitor 395
Category: دنياي فن آوري
پيروي از ده قانون ساده به شما امکان مي دهد رفتارهاي خوب را در کودک خود تقويت کنيد و اين رفتار را در آنها به صورت عادت در آوريد.

1) رفتار درست بچه‌ها را تقويت کنيد نه بدرفتاري شان را:

درخواست‌هاي مودبانه بچه‌ها را تقويت کنيد، نه ناليدن‌ها و فرياد زدن‌هايشان را يا سربه‌سر گذاشتن‌ها و کج‌خلقي‌ها و قهر کردن‌هايشان را. سعي کنيد بحث و گفت‌وگوهاي آرامي‌که در بين‌تان وجود دارد را چند برابر کنيد، نه مجادله کردن و پافشاري و جنگيدن‌هايي که گاه و بي‌گاه بين‌تان به وجود مي‌آيد.

2) بياموزيد که قبل از صحبت فکر کنند:

هميشه در حين حرف زدن با فرزندانتان از آنها بپرسيد منظور تو دقيقا چيست؟ چقدر راجع به اين حرف فکر کرده‌اي؟ از او بخواهيد که هميشه حرف‌هايش را بسنجد بعد بزند؛ اگر به اين روش عمل کرد‌ براي ثابت‌قدم بودنش به او پاداش دهيد.

3) از فرزندان‌تان توقع رفتار خوب داشته باشيد:

بچه‌ها بايد بدانند که شما چه توقعي از آنها داريد و آنها چه توقعي مي‌توانند از شما داشته باشند. وقتي بچه‌ها بتوانند پيش‌بيني کنند که عکس‌العمل شما در برابر رفتارشان چگونه خواهد بود، مي‌توانند رفتارهاي انتخابي خود را بهتر کنند. مطمئن باشيد که مي‌توانيد به آنها اعتماد کنيد.

4) بچه‌ها به حرف‌هاي شما اعتماد دارند:

بچه‌هايتان را به شيوه‌اي تربيت کنيد که در هر موقعيتي به مقتضاي آن موقعيت رفتار کنند. به آنها بياموزيد که تلاش کردن اساسي‌ترين چيز است. آنها را در موقعيت‌هاي خوب تشويق کنيد. وقتي شما فرزندتان را تشويق مي‌کنيد، آنها ايمان و اعتماد شما را به خودشان مي‌بينند و در نتيجه به خودشان و توانايي‌هايشان ايمان مي‌آورند.

5) وقتي الگوي بدرفتاري را تشخيص داديد، شيوه رفتاري‌تان را تغيير بدهيد:

به فرزندتان قوانين رفتاري حاکم بر خانواده‌تان را بگوييد؛ دقت کنيد که اين قوانين بايد مشخص‌، ثابت و عقلاني باشد. از جدول‌هاي رفتاري و تعهدات استفاده کنيد، موفقيت‌ها و رفتارهاي خوبشان را پررنگ کنيد‌؛ از آنها حمايت کنيد و تشويق‌هايتان را هم در اين جدول بگنجانيد.

6) تنبيه معقول در نظر بگيريد:

در برابر بچه‌هايتان از تنبيه‌هايي استفاده کنيد که به آنها بياموزد که در برابر اعمال و رفتارشان مسئولند. بچه‌ها با تنبيه‌هاي معقول به خوب زندگي کردن ادامه مي‌دهند. اين تنبيه‌ها مي‌توانند شامل محدود کردن و کوتاه‌کردن زمان‌هاي بيرون بودنشان باشد. فراموش نکنيد وقتي از دستشان عصباني هستيد به هيچ عنوان تنبيه نکنيد!

7) از کودکي به آنها درس زندگي بدهيد:

وقتي فرزندتان هنوز کوچک است، مسئوليت‌پذيري و تصميم‌گيري را به آنها ياد بدهيد: اين دروس آنها را براي دنياي واقعي آماده خواهد کرد. به‌خاطر داشته باشيد که بچه‌ها به محدوديت‌ها، ساختار و قوانيني پايدار و يکنواخت احتياج دارند.

8) به آنها عشق بورزيد:

علي‌رغم رفتارهاي خوب يا بد فرزندانتان به آنها عشق بورزيد و روي نکات مثبت اخلاقي و رفتاري شان تمرکز و توجه کنيد.

9) بگوييد که کار خوب بدون پاداش نخواهد ماند:

براي اينکه نسبت به انجام کارهاي درست احساس خوبي داشته باشند، به آنها بياموزيد که خودشان درپي به دست آوردن پاداش کار درست خود باشند.

10) محيط و فضاي خانوادگي سالم و دلپذيري را ايجاد کنيد:

استعدادها و توانايي‌هاي شان را تاييد کنيد و ضعف‌هاي‌شان را بپذيريد و در رفع اين ضعف‌ها به آنها کمک کنيد. قبول کنيد که هيچ‌کس بدون عيب نيست و به آنها فرصت جبران بدهيد.
منبع: همشهري آنلاين
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image