جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


حلواي شکري گردويي
-(1 نفر) 
حلواي شکري گردويي
بازدید 303
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد سفيد گندم: 125 گرم
آرد نخودچي: 70 گرم
روغن جامد صاف: 60 گرم
پودر قند: 75 گرم
پودر هل: 1 قاشق مرباخوري
شکلات سياه: 100 گرم
گردوي خرد شده: نصف پيمانه
شکلات سفيد: 100 گرم

طرز تهيه:

آرد گندم را تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد نخودچي را نيز جدا جدا تفت داده هر دو آرد را با هم ترکيب کرده و از روي حرارت برداريد. روغن را اضافه و با پشت قاشق با آرد مخلوط کرده تا به خورد هم بروند. حال پودر قند و پودر هل را اضافه و مخلوط کنيد. شکلات سياه را روي بخار آب جوش ذوب کرده (حرارت غير مستقيم بن ماري) و به مواد بيفزاييد در نهايت گردو را افزوده و حلوا را بين دو ورق کاغذ روغني با وردنه به ضخامت 2 سانتي متر باز کنيد وقالب بزنيد. براي تزيين اين حلوا شکلات سفيد را روي حرارت بخار آب ذوب کرده و يک طرف حلوا را داخل شکلات زده و قبل از اينکه ببندد با قطعه اي گردو، بادام، پسته و يا برشي از حلوا تزيين کنيد.

نکته:

1- در اين حلوا مي توان از پودر دارچين يا زنجفيل هم استفاده کرد.
2- به جاي گردو از بادام زميني، فندق، بادام درختي نيز مي توان استفاده کرد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس