مواد لازم براي 40 تا 50 برش:
کره: 125 گرم
شکر: 100 گرم
شير عسلي: 400 گرم
گيلاس شکري شده: 150 گرم
بادام هندي: 100 گرم
شکلات سياه: 200 گرم
روش تهيه:
کره، شکر و شير عسلي را، در ظرف مناسبي بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. بعد حرارت را کمي افزايش دهيد و به مدت 10دقيقه مايه را بجوشانيد تا کارامل شود و به رنگ طلائي تيره در آيد. آن گاه ظرف را از روي اجاق برداريد و گيلاس هاي شکري و خرد کرده را به آن بيفزائيد. سپس مايه را در قالب مربعي به ضلع 20 سانتيمتر - که آن را با فويل پوشانده ايد - بريزيد. پس از 5 دقيقه بادام برشته و خرد کرده را روي آن بپاشيد و کمي بفشاريد تا بادام به کارامل بچسبد. حالا قالب را به مدت 20 دقيقه در يخچال نگه داريد. بعد شکلات ذوب کرده را روي کارامل بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد تا کارامل کاملاً سفت شود. اکنون کارامل را از قالب خارج کنيد و به اندازه ي 3×3 سانتيمتر ببريد و در ظرف مناسبي بچينيد.
يادآوري: کاغذ فويل را، به گونه اي داخل قالب بگذاريد که از دو لبه ي قالب بلندتر باشد. تا به راحتي بتوانيد کارامل را از قالب خارج کنيد.
يادآوري: چنانچه گيلاس شکري در دسترستان نبود، به جاي آن از مرباي آلبالوي بدون شربت استفاده کنيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34