جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس شکلات کارامل
-(3 نفر) 
اسلايس شکلات کارامل
بازدید 275
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 40 تا 50 برش:

کره: 125 گرم
شکر: 100 گرم
شير عسلي: 400 گرم
گيلاس شکري شده: 150 گرم
بادام هندي: 100 گرم
شکلات سياه: 200 گرم

روش تهيه:

کره، شکر و شير عسلي را، در ظرف مناسبي بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. بعد حرارت را کمي افزايش دهيد و به مدت 10دقيقه مايه را بجوشانيد تا کارامل شود و به رنگ طلائي تيره در آيد. آن گاه ظرف را از روي اجاق برداريد و گيلاس هاي شکري و خرد کرده را به آن بيفزائيد. سپس مايه را در قالب مربعي به ضلع 20 سانتيمتر - که آن را با فويل پوشانده ايد - بريزيد. پس از 5 دقيقه بادام برشته و خرد کرده را روي آن بپاشيد و کمي بفشاريد تا بادام به کارامل بچسبد. حالا قالب را به مدت 20 دقيقه در يخچال نگه داريد. بعد شکلات ذوب کرده را روي کارامل بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد تا کارامل کاملاً سفت شود. اکنون کارامل را از قالب خارج کنيد و به اندازه ي 3×3 سانتيمتر ببريد و در ظرف مناسبي بچينيد.
يادآوري: کاغذ فويل را، به گونه اي داخل قالب بگذاريد که از دو لبه ي قالب بلندتر باشد. تا به راحتي بتوانيد کارامل را از قالب خارج کنيد.
يادآوري: چنانچه گيلاس شکري در دسترستان نبود، به جاي آن از مرباي آلبالوي بدون شربت استفاده کنيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس