جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
6 پيشنهاد براي گذران اوقات فراغت
-(1 Body) 
6 پيشنهاد براي گذران اوقات فراغت
Visitor 498
Category: دنياي فن آوري
مي‌گويند اگر بهترين جاي دنيا هم براي اوقات فراغت بروي، بعد از چند بار دلت زده مي‌شود. اصلاً آب اوقات فراغت با تکرار توي يک جو نمي‌رود. براي همين، بايد پيشنهادهايي بدهيم که تا اندازه‌اي جديدتر و خلاقانه‌تر باشند. ضمن اين‌که بايد به اولويت‌هايي هم که جوانان به آن‌ها بيشتر احتياج دارند (اولويت‌هاي گردشگري، فعاليت‌هاي فرهنگي هنري و مهارت‌آموزي)، بيشتر توجه کرد؛ و اما پيشنهادهاي ما:
اصولاً سفر چيز خوبي است. اما سفرهاي درون‌شهري از آن چيزهاي خيلي خوب است؛ سفري که نه چندان وقتتان را مي‌گيرد و نه چندان هزينه‌بر است. سفر در تهراني که بيشتر از دود و دم و ترافيکش در عذابيم، مي‌تواند فرصتي به وجود بياورد که جنبه‌هاي مثبت شهر را هم ببينيم، طبيعتش را بشناسيم و با تاريخش آشنا شويم. آشنايي با تاريخ شهر، يک هويت خاص به عنوان يک شهروند به ما مي‌دهد و اين به بهداشت روانمان کمک مي‌کند. پناه بردن به طبيعت هم به قول روان‌کاوان مثل پناه بردن به دامان مادر است و آرامش‌بخش. از امسال اين طرح را ميراث فرهنگي و شهرداري با اتوبوس‌هايي با طراحي ويژه انجام مي‌دهند. اين اتوبوس‌ها شما را دو جور در تهران مي‌گردانند: يا از 9 صبح تا 2 بعد از ظهر، يا از 9 صبح تا 7 شب. يک راهنماي تهران‌شناس هم با شما مي‌آيد تا شما حسابي به اطلاعات عمومي‌تان در مورد شهر بيفزاييد. ظاهراً بعد از اين اتوبوس‌هاي روباز، نوبت اتوبوس‌هاي دوطبقه قديمي تهران است که روي يک موتور نو سوار شوند و حس نوستالژيکتان را هم زنده کنند.
تورهاي تهران‌گردي هم انواع دولتي دارند، هم انواع غير دولتي. اصلاً شما خودتان هم مي‌توانيد با تشکيل يک گروه دوستانه تهران‌گردي برنامه‌ريزي کنيد و حسابي جاهاي ديدني پايتخت را بگرديد. براي درآوردن آمار اين جاها، مي‌توانيد هم پشت بعضي از نقشه‌هاي تهران را بکاويد، هم کتابچه‌ کوچک ديدني‌هاي تهران را. از اين ليست، يادتان باشد که برج طغرل، چشمه علي، دشت لار و گلابدره را فراموش نکنيد.
شهرستاني‌هايي هم که مثل تهراني‌ها، گرفتاري ترافيک و دود و دم ندارند، مي‌توانند اين کار را در مورد شهر خودشان خيلي راحت‌تر و با استفاده از وسيله شخصي يا يکي از دوستان انجام دهند.
2- سر زدن به کلاس‌هاي مهارت‌هاي زندگي
شايد بگوييد تابستان و کلاس رفتن؟ ولي اگر بدانيد چقدر جنس اين کلاس‌ها با آن کلاس‌هاي خشک مدرسه و دانشگاه فرق مي‌کند، حتماً به آن سري مي‌زنيد. در کارگاه‌هاي مهارت‌هاي زندگي، نه به شما آشپزي ياد مي‌دهند و نه درست کردن لوله‌هاي ترکيده را. قضيه خيلي جدي‌تر و البته جذاب‌تر از اين حرف‌ها است. شيوه‌هاي صحيح ارتباط با ديگران، مقابله با افسردگي و اضطراب، شيوه‌هاي حل مسأله و تصميم‌گيري، شيوه‌هاي جرأت‌ورزي و آشنايي با تفاوت‌هاي زن و مرد از انواع چيزهايي است که شما در اين کلاس‌ها ياد مي‌گيريد. در شهرستان‌ها معمولاً بهزيستي يا نهادهاي زير نظر بهزيستي اين کلاس‌ها را برگزار مي‌کنند. در تهران هم فرهنگ‌سراهاي مختلف، از جمله فرهنگ‌سراهاي خانواده و نهادهاي غير دولتي، متولي آموزش مهارت‌هاي زندگي هستند.
3- ساختن يک وبلاگ و وبگردي
نوشتن خوب است. نوشتن از دغدغه‌ها، آرزوها و خاطرات روزانه، يکي از امکاناتي است که يک وبلاگ مي‌تواند در اختيارتان بگذارد. شما مي‌توانيد با يک نام مستعار هرچه در دلتان است را بريزيد روي اينترنت و حسابي به قول روان‌شناسان، تخليه هيجاني شويد. ضمن اين‌که با خواندن وبلاگ‌هاي ديگران مي‌توانيد با دغدغه‌هاي يک جمع ديگر هم آشنا شويد. فضاي وبلاگ‌ها خيلي فعال‌تر از فضاهاي ديگر اينترنت است و هنوز از چت‌روم‌ها سالم‌تر و هدف‌مندتر باقي مانده است. وبلاگ‌ها در ضمن مي‌توانند مجالي براي بروز استعدادهاي نوشتاري و هنري شما باشند. طراحي يک وبلاگ مثل مرتب کردن يک اتاق به شما آرامش مي‌دهد. اتاقي که هر روز مي‌توانيد محتوايش را عوض کنيد و به ديگران نشان بدهيد. ضمن اين‌که شما نيز مي‌توانيد هر روز خاطرات‌، شعرها و داستان‌هاي ديگران را بخوانيد و از طراحي اتاقشان لذت ببريد.
5- کتاب، کتاب و باز هم کتاب
همه نويسنده‌هاي ايراني وقتي از خاطراتشان حرف مي‌زنند، حتماً به خواندن کتاب در ظهرهاي گرم تابستان اشاره مي‌کنند. اگر خيلي حوصله دست گرفتن کتاب يا رفتن به کتابفروشي و کتابخانه را نداريد، مي‌توانيد کتاب‌هاي الکترونيکي رايگان را دانلود کنيد و بريزيد روي هارد کامپيوترتان. اما اگر کامپيوتر نداريد، همين الان عضو يک کتابخانه عمومي شويد. اگر مي‌خواهيد حسابي از کتاب خواندن حظ ببريد، يک مجموعه طولاني مثل آشنايي با اساطير کشورهاي مختلف يا آشنايي با فيلسوفان مختلف را انتخاب کنيد. اگر هم عشق داستانيد، با يک رمان چند جلدي دست و پنجه نرم کنيد: «در جستجوي زمان از دست رفته، مارسل پروست» مي‌تواند باعث شود شما زمانتان را از دست ندهيد. خواندن مجموعه آثار چخوف يا رمان‌هاي داستايوفسکي هم حسابي تابستانتان را متفاوت مي‌کند. اگر ايراني‌خوان‌تريد، رمان‌هاي عامه‌پسند را بريزيد دور؛ چون آخرش حس مي‌کنيد سر کاريد.. اگر اهل هيچ‌کدام از اين‌ها نيستيد، کتاب‌درماني کنيد لااقل! کتاب‌هاي روان‌شناسي اليس و بک مي‌توانند نظرتان را در مورد دنيا عوض کنند: «عشق هرگز کافي نيست»، «زندگي شادمانه» يا «از حال بد به حال خوب» را بگيريد دستتان و استارت بزنيد.
6- فيلم ديدن به صيغه جمع
حتماً لازم نيست برويد سراغ فيلم‌هاي تارکوفسکي و کيشلوفسکي و هيچکاک. و برويد از ميدان‌هاي اصلي شهر، يک عالمه انيميشن بگيريد. اصلاً انگار ذات تابستان به کارتون بيشتر نزديک است. مي‌توانيد شکمتان را بگيريد و حسابي به بامزگي‌هاي «گارفيلد 1 و 2» بخنديد. توي «پينوکيو 3000» و «شنل‌قرمزي» دنبال نوستالژي‌هاي کودکي‌تان بگرديد خوبي اين کارتون‌ها اين است که همه اعضاي خانواده را مي‌توانيد دور هم جمع کنيد و با هم بخنديد. فقط يادتان باشد که دوز خشونت اين فيلم‌ها زياد نباشد
منبع:http://tandorosti.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image