جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استيک آبدار
-(8 Body) 
استيک آبدار
Visitor 449
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي چهار نفر :

فيله گوسفند يا راسته گوساله -------------- 5-6 تكه 150 گرمي با برش استيكي
پياز ----------------------------------- يك عدد بزرگ
فلفل دلمه اي --------------------------- يك عدد متوسط
گوجه فرنگي ---------------------------- دو عدد متوسط
قارچ ----------------------------------- 5-6 عدد
نمك و ادويه و سماق ---------------------- به مقدار لازم

طرز تهيه :

پياز ها و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد (يا در ميكسر به حدي ميكس كنيد كه پياز ها آب نيندازند) همراه يك قاشق غذاخوري سرپر سماق خوب با هم مخلوط كنيد ؛ در يك كيسه فريزر بريزد و بگذاريد كمي در يخچال بماند .
گوشت ها را به اندازه استيكي ( حدودا 20 سانتيمتر در 15 سانتيمتر و قطر حدودا 3 سانتيمتر ) برش بزنيد و وقتي مخلوط پياز و فلفل دلمه اي و سماق كمي در يخچال خنك شد ( حدود 15 دقيقه ) تكه هاي استيك را يكي يكي داخل كيسه بگذاريد طوري كه تمام سطح پشت و رويشان با مخلوط پوشانده شود. بعد با بيفتيك كوب خوب بكوبيد تا هم مخلوط به خورد استيك ها برود و هم استيك ها نازك و يكدست شوند .
تابه مناسبي را روي حرارت قرار دهيد و فقط يك قاشق غذاخوري روغن كف آن بريزيد و اجازه دهيد روغن در تمام كف تابه پخش و خوب داغ شود . بعد حرارت را ملايم كنيد و استيك ها را درون تابه قرار دهيد . كمي شعله را زياد كنيد تا آب آنها كشيده و يك روي آنها برشته شود . بعد برگردانيد و روي ديگرشان را هم برشته كنيد .
يكي از گوجه ها را در ميكسر خوب خرد كنيد ( يا ريز رنده كنيد ) و بعد از اينكه هر دو طرف استيكها برشته شدند و آبشان كشيده شد ، در تابه بريزيد و يك گوجه باقيمانده را نگيني ريز خرد كنيد و وقتي آب گوجه داخل تابه جوشيد به مواد اضافه كنيد و حرارت را بسيار ملايم كنيد تا استيك ها كاملا مغز پخت شوند . ( درب تابه بسته باشد )
قارچها را خلال خرد كنيد و در تابه جداگانه اي با حرارت زياد ( كه قارچها آب نيندازند و سياه نشوند ) سرخ كنيد .
بعد به مواد اصلي اضافه كنيد تا با آب گوجه و بخار آن مزه دار شود . در صورت نياز در دفعات متعدد ( نه يكباره ) هر بار نصف استكان آب جوش به مواد اضافه كنيد .
توجه كنيد كه حرارت زير تابه كاملا ملايم باشد تا كمتر نياز به اضافه كردن آب به مواد باشد .
حدودا يك ساعت زمان لازم است تا استيك ها با آب گوجه و حرارت ملايم كاملا مغز پخت شوند .
در اواخر پخت نمك و ادويه غذا را اندازه كنيد و در صورت تمايل چند قطره آب ليموي تازه روي آنها بچكانيد و غذا را سرو كنيد .
اين روش پخت استيك خانگي است و نيازي به داشتن انواع كباب پز ندارد .
به دليل استفاده خيلي كم از روغن جزو غذاهاي تقريبا سالم به شمار ميرود .
استفاده از قارچ كنار غذاهاي گوشتي بسيار مفيد است .
توجه داشته باشيد كه استفاده از گوجه در اين غذا به دليل رنگ دادن به غذا نيست كه بتوان رب گوجه را جايگزين آن كرد . به خاطر خشك نشدن استيك ها و براي اينكه از آب خالي يا از روغن استفاده نكنيم از گوجه و آب گوجه استفاده ميكنيم براي طعم بهتر و سلامت بيشتر غذا . مصرف گوشت قرمز در وعده هاي متعدد غذايي زياد مفيد نيست . ولي به دليل داشتن پروتئين و انرژي مصرف آن براي جوانان و افرادي بدون ناراحتيهاي خاص ( فشار خون بالا ، چربي بالا و مشكلات قلبي و خوني ) در هفته يكي دوبار توصيه شده است .
مصرف انواع غذاي گوشتي سفت به صورت كباب شده يا روشهايي نظير اين روش براي مبتلايان به ناراحتي معده بسيار مفيد است . زيرا باعث تقويت شدن ديواره معده ميشود .
دقت كنيد برش ها قبل از كوبيدن به حدي نازك نباشد كه موقع كوبيدن بافت خود را از دست بدهند .
منبع: http://matbakhchi.blogfa.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image