مواد لازم براي 4 نفر :
سينه مرغ بدون استخوان : يك عدد
سيب زميني نگيني خيلي ريز خرد شده: يك عدد متوسط
پياز ساطوري شده: يك عدد متوسط
گوجه فرنگي ريز خرد شده : يك عدد بزرگ
كدو نگيني خيلي ريز خرد شده : يك عدد متوسط
فلفل سبز تازه ريز خرد شده :يك عدد
نمك ، سماق ، اورگانو ( آويشن ) : به مقدار لازم
آبليمو : به دلخواه
طرز تهيه :
دو قاشق غذا خوري روغن را ( همين مقدار براي كل غذا كافيست ) در ظرف مناسبي بريزيد تا كمي داغ شود . بعد پياز ساطوري شده را داخل آن بريزيد . بعد از 3-4 دقيقه كه پياز ها كمي رنگشان عوض شد ، سيب زميني هاي خرد شده را به پياز اضافه كنيد و كمي شعله را زياد كنيد ( نه خيلي زياد و نه خيلي ملايم ) بعد از حدود 5 دقيقه ، سينه مرغ را كه تقريبا نگيني ( حدود 2 در 3 سانتيمتر ) خرد كرده ايد به مواد بالا اضافه كنيد و شعله را به همان حالت نگه داريد ( نه خيلي زياد و نه خيلي كم ) مدام غذا را هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و سرخ شوند . بعد از 7-10 دقيقه گوجه فرنگي خرد شده بدون پوست و فلفل سبز خرد شده را به غذا اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد . چند دقيقه صبر كنيد تا آب گوجه كشيده شود تقريبا ، بعد كدو را همراه ادويه ( نمك و سماق ) به غذا اضافه كنيد .
بعد از اضافه كردن كدو تقريبا 5 دقيقه زمان لازم است تا غذا كاملا پخته شود .
اورگانو يا همان پودر آويشن را موقع سرو داخل غذا بريزيد تا عطر و طعم خود را از دست ندهد .
مدت زمان كلي پخت اين غذا بيشتر از 30 دقيقه نخواهد شد .
اين غذا به دليل استفاده خيلي كم از روغن و همچنين استفاده از سبزيجات به همراه مرغ ، يك غذاي سالم و كاملا مقوي به حساب مي آيد .
موقع سرو غذا كمي آبليمو هم به آن اضافه كنيد و همراه نان ميل كنيد .
منبع: http://matbakhchi.blogfa.com
/س