جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آلبالو پلو
-(0 Body) 
آلبالو پلو
Visitor 263
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر

برنج: سه پيمانه
آلبالوي بدون هسته: 300 گرم
مرغ بدون استخوان : 300 گرم
پياز : يك عدد متوسط
شكر: دو قاشق غذا خوري
نمك ، زعفران ، روغن: به مقدار لازم

طرز تهيه :

برنج را از چند ساعت قبل در مقداري آب سرد و نمك خيس كنيد . بعد طبق روش دم كردن پلو معمولي دم كنيد و در همين حين مراحل زير را انجام دهيد :
مرغ را جداگانه با يك عدد پياز ، با شعله كم و دو ليوان آب بپزيد و كنار بگذاريد تا سرد شود بعد به قطعات مورد نظر برش بزنيد . بهتر است برش هاي مرغ به صورت ژولين ( کبريتي باريک ) باشد .
پياز را از آب مرغ در بياوريد و دور بيندازيد و آب مرغ را به دو قسمت تقسيم كنيد . نصفي از آب مرغ را در يك تابه بريزيد و آلبالو هاي بدون هسته را به آن اضافه كنيد . بگذاريد كمي آلبالو ها در آب مرغ بجوشد بعد دو قاشق شكر را به آنها اضافه كنيد و هم بزنيد وقتي كمي آب مرغ كشيده شد ، مرغ ها را به آلبالو اضافه كنيد و باقي آب مرغ و نصف استكان زعفران دم كرده را به تابه بيفزائيد و درب تابه را بگذاريد و اجازه دهيد تا با حرارت خيلي كم آب مرغ كاملا به خورد آلبالو ها برود و كاملا آب مخلوط كشيده شود .
در اين حين برنج هم دم كشيده است .
بعضي ها براي مخلوط كردن برنج و آلبالو، هنگام آبكش كردن برنج، مخلوط مرغ و آلبالو را لابه لاي آن ميريزند و دم ميكنند ( مثل ساير پلوهاي مخلوط ) ولي من اين روش را اصلا توصيه نميكنم ! به دليل اينكه برنج ظاهر بد رنگ و شلي پيدا ميكند ! بهتر است برنج را جداگانه دم كنيد و مواد را هم جداگانه آماده كنيد بعد موقع سرو غذا مواد را كاملا با هم مخلوط كنيد .
با روش دوم ، هم ظاهر غذا خيلي بهتر است و هم طعم برنج و آلبالو طوري با هم مخلوط نميشود كه غذا خيلي عجيب به نظر برسد !!
ميتوانيد براي تزئين روي پلو از خلال پسته و بادام نيز استفاده كنيد .
كساني كه از غذاهاي شيرين خوششان نمي آيد ، خيالشان كاملا راحت باشد كه اين غذا اصلا جزو غذاهاي شيرين به شمار نميرود ! طعم اين غذا ملس ( ترش و شيرين ) است و البته كمي هم به ترشي ميزند ! اگر خواستيد شيرين تر باشد مقدار شكر را تا يك قاشق ديگر هم اضافه كنيد . ولي معمولا همين مقدار باب طبع همه هست .
در بعضي از مناطق آلبالو پلو در دسته غذاهاي مجلسي ( چيزي مثل شيرين پلو ) به شمار ميرود و در مهماني ها از اين غذا استفاده مي شود .
منبع: http://matbakhchi.blogfa.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image