جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک مرغ و پونه
-(3 Body) 
خوراک مرغ و پونه
Visitor 278
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :

گوشت مرغ بي استخوان : 250 گرم ( حبه اي خرد شده )
پونه تازه :100 گرم ( ساطوري شده )
سيب زميني: 1 عدد متوسط ( حبه اي خرد شده )
قارچ :50 گرم
گوجه فرنگي : 2 عدد متوسط
پياز : 1 عدد متوسط
نمک ، فلفل ، ادويه دلخواه : به مقدار لازم
آب نارنج: به مقدار لازم

طرز تهيه :

پياز را نگيني خرد کنيد و در تابه اي همراه با مقداري روغن تفت دهيد تا سبک شود .
مرغ خرد شده را بيفزائيد و با حرارت متوسط 6-8 دقيقه همراه پياز تفت دهيد .
نمک و فلفل و ادويه مورد نظر را به غذا اضافه کنيد .
گوجه را فيله کنيد و نگيني ريز خرد کنيد و داخل تابه بريزيد . حرارت را کمي بالا ببريد تا آب گوجه کشيده شود . در اين مرحله پونه ساطوري شده را همراه مقدار دلخواه آب نارنج به مواد بالا اضافه کنيد .
5-6 دقيقه بعد از اضافه کردن پونه 1 ليوان آب جوش به غذا اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد و حرارت را بالا ببريد تا آب خوراک بجوشد بعد حرارت را متوسط کنيد و درب تابه را بگذاريد .
سيب زميني را نگيني خرد کنيد ( يا شکوفه بزنيد ) جداگانه با مقداري روغن و زردچوبه سرخ کنيد و بعد از غليظ شدن آب خوراک ، به غذا اضافه کنيد .
قارچ را همراه با مقداري آبليمو و کره با حرارت بالا تفت دهيد و در مرحله آخر به خوراک اضافه کنيد .
نمک و فلفل و ادويه غذا را اندازه کنيد ، با نوک چنگال از پخته بودن مرغ مطمئن شويد و بعد خوراک را در ظرف مورد نظر سرو کنيد .

نکته :

دقت کنيد که آب نارنج را همراه پونه به غذا اضافه کنيد تا پونه بدون آب تفت داده نشود . در غير اين صورت خوراک تلخ ميشود .
اگر زياد مايل به ترش شدن خوراک نيستيد، به جاي آب نارنج از آب معمولي استفاده کنيد . يک استکان آب نارنج را با يک استکان آب معمولي مخلوط کنيد و داخل خوراک بريزيد تا خوراک خيلي هم بي مزه به نظر نرسد.
يه عنوان جايگزين آب نارنج به هيچ وجه آبليمو در اين خوراک توصيه نميشود . همانطور که پيش تر نيز بارها اشاره شده است، بهتر است آبليمو در اواخر طبخ هر نوع غذايي به خوراک اضافه شود . در غير اين صورت باعث تلخ شدن خوراک ميشود .
ميتوانيد از آبغوره استفاده کنيد . که در اين صورت کمي رنگ خوراک تيره ميشود ولي طعم تلخي نخواهد گرفت .
طعم پونه با مرغ بسيار سازگار است . همچنين ميتوانيد از يک عدد فلفل دلمه متوسط نگيني ريز خرد شده نيز در اين خوراک استفاده کنيد تا مقداري تيزي طعم پونه را بگيرد . در اين صورت فلفل نگيني شده را چند دقيقه قبل از اضافه کردن پونه و آب نارنج به خوراک اضافه کنيد .
ميتوانيد از انواع ادويه طعم دهنده به جز نمک و فلفل در اين غذا استفاده کنيد . از جمله آويشن و پودر فلفل شيرين که عطر و بوي بسيار خوبي دارند .
در اين مدت زمان گوشت مرغ با شرايط فوق به راحتي ميپزد ولي اگر در آخر کار احساس کرديد که هنوز مقداري زمان لازم است تا مرغ بهتر بپزد ، يک استکان آب جوش و کمي زعفران دم کرده را مخلوط کنيد و داخل خوراک بريزيد . حرارت را کمي بالا ببريد ودرب تابه را ببنديد تا آب خوراک کشيده شود .
زعفران علاوه بر عطر و طعم خوشي که به غذا ميدهد سرعت پخت خوراک ( به خصوص مرغ ) را نيز بالا ميبرد .
حداکثر زمان آماده سازي و پخت : 30 دقيقه
منبع:http://matbakhchi.blogfa.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image