مواد لازم براي 4-6 نفر
بادمجان ------------------------------- 2 عدد متوسط
سوسيس ------------------------------ 3 عدد
كالباس -------------------------------- 3-2 ورق
سيب زميني ---------------------------- 1 عدد متوسط
كدو ----------------------------------- 2 عدد متوسط
پياز ------------------------------------ 1 عدد متوسط
گوجه فرنگي ----------------------------- 2 عدد متوسط
فلفل دلمه اي ---------------------------- 1 عدد متوسط
فلفل سبز تند ---------------------------- به دلخواه
باميه ----------------------------------- 5-6 عدد
قارچ ------------------------------------ 4-5 عدد
نمك ، فلفل ، اورگانو ----------------------- به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا تمام مواد را به صورت مربع هاي ريز و يك اندازه خرد كنيد . ( برش نگيني )
تابه مناسبي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن بريزيد تا داغ شود .
اول بادمجانها را داخل تابه با حرارت زياد بريزيد . بعد از 2-3 دقيقه سوسيس را به تابه اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد بعد كه كمي رنگ سوسيس و بادمجانها تغيير كرد ،سيب زميني و بعد باميه را به مواد اضافه كنيد . و چند دقيقه بعد پياز را داخل تابه بريزيد و حرارت را كمي ملايم كنيد. مدام مواد را هم بزنيد.
سه – چهار دقيقه بعد كدو و كالباس خرد شده را اضافه كنيد و چند دقيقه بعد به ترتيب قارچ، فلفل دلمه اي و فلفل سبز را به مواد بيفزاييد و همچنان هم بزنيد تا مواد يك نواخت سرخ شوند .
در آخر كار گوجه فرنگي ها را به غذا اضافه كنيد و هم بزنيد و حرارت را بسيار ملايم كنيد. بعد نمك و فلفل را اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد تا با آب گوجه و حرارت ملايم مواد خوب بپزند .
بعد از حدود 5 دقيقه خوراك آماده است .
در اين مرحله تصميم با شماست كه از اين خوراك به چه صورت استفاده كنيد .
نکته :
زمان آماده شدن اين خوراك بيشتر از 30 دقيقه نخواهد شد . اين مواد لازم براي تعداد نفرات، بستگي به روش سرو آن دارد . اگر از روش اول استفاده كرديد ، براي 4-6 نفر كافيست . در روشهاي بعدي تعداد نفرات بيشتر ميشود !
چند روش براي سرو اين خوراك پيشنهاد ميكنم :
1- بدون هيچ زحمت اضافه خوراك را با نان ميل كنيد !
2- مواد را داخل نان باگت بريزيد ( به تعداد نفرات ) و كمي پنير پيتزا روي آنها بپاشيد و 10 دقيقه داخل فر قرار دهيد .
3- به جاي مواد سمبوسه ، مواد را لاي نان لواش به صورت مثلثي بپيچيد و در روغن سرخ كنيد .
4- مواد را روي خمير پيتزا بريزيد و باقي مراحل را مطابق با دستور تهيه پيتزا طي کنيد.
5- به جاي سس ماكاروني از مواد استفاده كنيد .
6- به جاي مواد لازانيا از آن استفاده كنيد .
7- مواد را داخل فلفل و بادمجان دلمه اي بريزيد و به مدت 15 دقيقه داخل سوس مربوطه بپزيد و ميل كنيد .
8- از اين مواد به عنوان مواد مياني اسنک استفاده کنيد .
منبع: http://matbakhchi.blogfa.com/خ