جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراك چند منظوره
-(3 Body) 
خوراك چند منظوره
Visitor 237
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4-6 نفر

بادمجان ------------------------------- 2 عدد متوسط
سوسيس ------------------------------ 3 عدد
كالباس -------------------------------- 3-2 ورق
سيب زميني ---------------------------- 1 عدد متوسط
كدو ----------------------------------- 2 عدد متوسط
پياز ------------------------------------ 1 عدد متوسط
گوجه فرنگي ----------------------------- 2 عدد متوسط
فلفل دلمه اي ---------------------------- 1 عدد متوسط
فلفل سبز تند ---------------------------- به دلخواه
باميه ----------------------------------- 5-6 عدد
قارچ ------------------------------------ 4-5 عدد
نمك ، فلفل ، اورگانو ----------------------- به مقدار لازم

طرز تهيه :

ابتدا تمام مواد را به صورت مربع هاي ريز و يك اندازه خرد كنيد . ( برش نگيني )
تابه مناسبي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن بريزيد تا داغ شود .
اول بادمجانها را داخل تابه با حرارت زياد بريزيد . بعد از 2-3 دقيقه سوسيس را به تابه اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد بعد كه كمي رنگ سوسيس و بادمجانها تغيير كرد ،سيب زميني و بعد باميه را به مواد اضافه كنيد . و چند دقيقه بعد پياز را داخل تابه بريزيد و حرارت را كمي ملايم كنيد. مدام مواد را هم بزنيد.
سه – چهار دقيقه بعد كدو و كالباس خرد شده را اضافه كنيد و چند دقيقه بعد به ترتيب قارچ، فلفل دلمه اي و فلفل سبز را به مواد بيفزاييد و همچنان هم بزنيد تا مواد يك نواخت سرخ شوند .
در آخر كار گوجه فرنگي ها را به غذا اضافه كنيد و هم بزنيد و حرارت را بسيار ملايم كنيد. بعد نمك و فلفل را اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد تا با آب گوجه و حرارت ملايم مواد خوب بپزند .
بعد از حدود 5 دقيقه خوراك آماده است .
در اين مرحله تصميم با شماست كه از اين خوراك به چه صورت استفاده كنيد .
نکته :
زمان آماده شدن اين خوراك بيشتر از 30 دقيقه نخواهد شد . اين مواد لازم براي تعداد نفرات، بستگي به روش سرو آن دارد . اگر از روش اول استفاده كرديد ، براي 4-6 نفر كافيست . در روشهاي بعدي تعداد نفرات بيشتر ميشود !‌
چند روش براي سرو اين خوراك پيشنهاد ميكنم :
1- بدون هيچ زحمت اضافه خوراك را با نان ميل كنيد !
2- مواد را داخل نان باگت بريزيد ( به تعداد نفرات ) و كمي پنير پيتزا روي آنها بپاشيد و 10 دقيقه داخل فر قرار دهيد .
3- به جاي مواد سمبوسه ، مواد را لاي نان لواش به صورت مثلثي بپيچيد و در روغن سرخ كنيد .
4- مواد را روي خمير پيتزا بريزيد و باقي مراحل را مطابق با دستور تهيه پيتزا طي کنيد.
5- به جاي سس ماكاروني از مواد استفاده كنيد .
6- به جاي مواد لازانيا از آن استفاده كنيد .
7- مواد را داخل فلفل و بادمجان دلمه اي بريزيد و به مدت 15 دقيقه داخل سوس مربوطه بپزيد و ميل كنيد .
8- از اين مواد به عنوان مواد مياني اسنک استفاده کنيد .
منبع: http://matbakhchi.blogfa.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image