7 نکته درباره نگهداري از بامبو
-(1 Body)
|
7 نکته درباره نگهداري از بامبو
Visitor
414
Category:
دنياي فن آوري
اين اين روزها گياه بامبو يکي از پرطرفدارترين گياهان آپارتماني محسوب ميشود. البته اين نوع بامبويي که در خانهها نگهداري ميشود و معمولا پرپيچ و تاب است، نوع خاصي از بامبو است که به «لاکي بامبو» شهرت دارد اما با نام علمي «دراسينا» در جهان شناخته ميشود. مهمترين نکاتي که در مورد اين نوع بامبو لازم است در نظر گرفته شود، نور کافي و آب تازه است و احتياج به رسيدگي خاصي ندارد. البته بامبو براي رشد، خاک هم نميخواهد. حتي ميتوان آن را در خاکهاي ژلهاي نگهداري کرد اما براي رشد بهتر است از تقويتکنندههاي مايعي استفاده شود که به آب بامبو اضافه ميکنند و گلفروشيها آن را «غذاي بامبو» مينامند. بامبوها گياهان بسيار حساسي هستند و در صورت کوچکترين تماسي با موادشيميايي مثلا موادشوينده، نگهداري در هواي گرم، عدم تعويض آب، قرار گرفتن در مجاورت نور زياد و گاهي بيماري، کمکم زرد ميشوند و از بين ميروند. به همين دليل ظرف يا گلداني که در آن نگهداري ميشود بايد ماهي يک بار شسته شود و قبل از آنکه گياه در آن قرار گيرد، کاملا خشک شود. اگر نکات بالا را مدنظر قرار دهيد و بامبو را در دماي 15 تا 25 درجه سانتيگراد و دور از نور مستقيم خورشيد و باد مستقيم کولر نگهداريد و رطوبت لازم را براي آن فراهم کنيد، پس از مدت 5 تا 7 ماه شاهد قد کشيدن عجيب اين گياه پيچ خورده و سرسبزي آن خواهيد بود. بامبو برعكس بقيه گياهان، نگهداري ميشود؛ يعني وقتي نور كمتري به آن برسد، بيشتر در جستجوي نور قد ميكشد و در تماس با نور زياد و گرما از داخل ميپوسد. تميز نگهداشتن آب بامبو و با تعويض هفتگي تاثير به سزايي در سلامت گياه دارد. مقدار آب نيز بايد تا اندازهاي باشد که تقريبا تا 5/2 سانتيمتر بالاتر از انتهاي پاييني ساقه قرار بگيرد. دو عامل براي زرد شدن بامبو مطرح است. نور مستقيم يا بيش از حد و آب لوله کشي مورد استفاده براي گياه که حاوي مقدار بيش از حد نمک يا فلورايد است. اگر گياهتان بنابه دلايلي زرد و رشد آن متوقف شده است، آن را از تابش مستقيم نور آفتاب دور کرده و آب آن را تنها از آب فيلتر شده يا آب معدني طبيعي تامين کنيد تا دوره پربار و جديدي را آغاز کند. * کارشناس باغباني منبع:http://salamatiran.com /خ
|
|
|