جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نگهداري مواد غذايي در يخچال
-(3 Body) 
نگهداري مواد غذايي در يخچال
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري

نگهداري پنير در يخچال

پنيرهاي نرم‌تر ماندگاري و طول عمرشان كمتر از پنيرهاي سفت است. ما مي‌توانيم پنيرهاي سفت مثل پنير سفيد و پنيرهاي سوئيسي را پس از باز کردن درب آنها، به مدت 3 تا 4 هفته در يخچال نگهداري كنيم.
پنيرهاي نرم، مثل پنيرهاي پرچرب را تنها به مدت يك هفته مي‌توانيم در يخچال نگهداري كنيم. براي اينكه از سالم بودن پنير اطمينان كامل حاصل كنيد، ‌مي‌توانيد به تاريخ توليد آن نگاه كنيد. اما بهترين روش اين است كه پنير را امتحان كنيد، يعني دقت كنيد و ببينيد آيا كپكي بر روي آن وجود دارد يا خير.
شما مي‌توانيد دوام و ماندگاري پنير را قبل از اينكه آن را در يخچال نگهداري كنيد، افزايش دهيد، يعني حفاظ پلاستيكي روي پنير را كه محكم بر روي آن كشيده شده است برداريد و پنير را در كاغذهاي موم دار قرار دهيد و آن را كاملاً‌ با كاغذ بپوشانيد.
شما مي‌توانيد پنيري را كه بر روي آن كپك وجود دارد مصرف كنيد، اما بايد در اين مورد خيلي دقت كنيد. با چاقو، سطحي را كه با كپك پوشيده شده است ببريد و سعي كنيد چاقو را تميز نگه داريد تا از گسترش و افزايش كپك خودداري كنيد و سپس آن را مجدداً با مقداري از كاغذي كه به موم آغشته است، بپوشانيد.

تخم مرغ
نگهداري تخم مرغ در يخچال

تخم مرغ‌ ها را مي‌توانيد حداقل به مدت 3 تا 5 هفته در يخچال نگهداري كنيد. به خاطر داشته باشيد كه تخم مرغ‌ ها را حتي اگر يك جاي مخصوص و مجزا براي آن داريد، در قسمت جلوي يخچال قرار ندهيد. اگر آنها را در جلوي يخچال قرار دهيد، خيلي سريع تر فاسد مي‌شوند.
تخم مرغ، شير و مواد غذايي خام مثل ماهي، گوشت و مرغ را در قسمت عقب يخچال قرار دهيد. براي اينكه قسمت عقب يخچال سردتر است و باكتري در جايي كه درجه حرارت پايين و فضا خنك تر است كمتر رشد مي كند. عقب يخچال معمولاً خنك‌ترين و سردترين قسمت يخچال شماست.
بنابراين بهتر است مواد خوراكي را كه مي خواهيد تازه‌تر بمانند، درآن جا نگهداري كنيد. شما مي‌توانيد مواد خوراكي مثل كره را در جلوي يخچال كه گرم‌تر است نگهداري كنيد. كره، بطري آب و ساير نوشيدني‌هايي كه درب آن باز است كمتر مستعد فاسد شدن هستند و با دماي يخچال هيچ گونه مشكلي ندارند.

نگهداري باقي مانده غذاها در يخچال

شما مي‌توانيد باقي مانده غذاها را به مدت 3 تا 4 روز در يخچال نگهداري كنيد. انواع گوناگون پيتزا، مرغ و سالاد ماهي تن را بايد حداقل در عرض مدت كوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف كردن آن، براي كاهش دادن خطر بيماري‌هايي كه از طريق غذاي فاسد منتقل مي‌شود، در داخل يخچال بگذاريد.
هرگز باقي مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداري نكنيد و به محض اينكه آنها را پختيد، فوراً در يخچال قرار دهيد. به اين دليل كه هواي خنك و سرماي داخل يخچال ميزان رشد باكتري را كاهش مي‌دهد. براي مواد خوراكي كه حجم بيشتري دارند و فضاي زيادي را اشغال مي‌كنند، مثل سالاد ماكاروني و غذاهايي نظير غذاهاي چيني با حجم زياد را به جاي اينكه در داخل يك ظرف بزرگ بريزيد، آن را در داخل چندين ظرف كوچك قرار دهيد و سپس در داخل يخچال بگذاريد.
با اين روش سرماي يخچال به سرعت و به طور يكنواخت غذا را خنك مي‌كند. براي چنين غذاهايي اگر از يك ظرف بزرگ استفاده كنيد، به دليل آنكه سرماي يخچال كاملا ‌و به طور يكنواخت غذا را خنك نمي كند، خطر اينكه باكتري يا هر چيز ديگري در وسط غذا رشد كند، بسيار زياد است.
منبع:www.sadbarg.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image